PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста -% который берет риелтор при продаже вашей недвижимости фиксированный или у каждого риелтора он свой?
-
Цікавлять реальні завершені кейси людей Хто подавався на продовження Ворк Перміту Але з короткостроковим паспортом І прикріпив лист типу прошу ввійти в положення і продовжити WP більше дії паспорту, бо проблематично отримати новий паспорт, розгрібають слоти і я в очікуванні і тд Є реальні завершені успішні випадки? Дякую
-
Привіт усім! Питання: лечу в Мексику на відпочинок і не можу розібратися чи потрібно робити електронний дозвіл для Мексики чи ні? Бо там ще написано що усі іноземці які мають у паспорті мультивізу Канади, США, шенгенської зони та інших країн не повинні мати електронний дозвіл на вʼїзд? Дякую!
-
Спробуйте податися на ворк перміт з середини Канади. Так, це платно, десь 250 доларів. Додайте лист з погодженням ворк перміта і скажіть, що в аеропорті не видали, а мали б (хоча я не знаю, чи мали б чи ні бо не слідкую за цим) Але це виглядає єдиним шансом для вас бо ви ж не зможите сидіти тут без роботи роками поки йде війна. Може в когось будуть кращє ідеї.
-
Вітаю 🎉 хто ваш офіцер?
-
есть такое. но не просто wp, а еще работа на полную занятость. если у вас было письмо о предварительном одобрении, то вам должны были в аэропоту выдать. не выдает калгари, там специфические офицеры. у вас только вариант пробовать, как Nadiia написала, подавать онлайн и аппелировать на то, что письмо есть об одобрении, но в аэропорту не последовали правилам ircc, которые написаны для них и не выдали wp. просто так на первый wp онлайн из канады подача закрыта уже давно