PR CUAET
-
Остап, не приймайте на свій рахунок:) Там він і ще однин вже всім розказали де вони всіх бачать і що нам всім робити. Взагалі неадекватна поведінка: образи в коментарях, просто перегортання комента навпаки (у кращих традиція рос.пропаганди) і все - ти ворог всьому, бо в них є докази/статистика їх голови та інше:)) Тому що їм треба знайти когось, щоб відчути себе жертвою і скинути свою агресію, яку вони від когось отримали. Тому, їх поведінка не про вас, а про них. Я не знаю, як там троллі, але хтось їх дуже образив (,чи вони жертви постійних знущань, це не має значення яких саме) і весь цей негатив вони вирішили вилити сюди, бо зробити іншим способом вони бояться. Можливо, це ПТСР , ми в Україні з такими працювали з 14го. А вам велика подяка за допомогу! Я знаю, як це волонтерити, а потім, виявляється ти ще і всім винен:)) Це дійсно зараз важливо, бо не кожен може собі дозволити піти на консультацію до юриста чи консультанта. Багато людей, хто приїхав з України втратили дуже багато, і ось така безкоштовна допомога - це вихід для них і величезна допомога. Тому, не припиняйте волонтерити, ви нам тут дуже потрібні:)
-
Добрый день . Подошла справка с е девлета ( турецкая справка о несудимости )? Вы уже подались ? Ее нужно тоже заверять в тур посольстве ?
-
Питання в тому, що вище 9 балів із S та W мало хто набирає, тому що немає такої цілі. 9 балів дає значний приріст балів в EE у порівнянні із 8 - 78, тоді як інші переходи тільки 12. Також більшість провінційних програм вимагає 4-5 балів, в деяких випадках 7. Тому ця статистика більше про вимоги, люди вивчають із ціллю набрати певні бали. Наприклад є екзамен на громадянство там тільки Listnening та Speaking, там статистика по оцінкам суттєво нижче, тому що вимоги до мови для отримання громадянства нижче. П.С. Взагалі підготовка до CELPIP, вивчення вимог та чому саме такі завдання , дозволяє зрозуміти які саме мовні навички є у людини, у яких ситуаціях ними користуються, та знайти свої слабки сторони, попрацювати над ними та використовувати у подальшому. Я навіть на рідній мові не можу так витонченно говорити, як вимагає CELPIP на високих рівнях, але це дає мені розуміння над чим працювати і де використовувати.
-
Дуже дякую за відповідь. Так, у нашому місті є Рурал. Будемо пробувати. Якщо ж ні, то повернемося додому з дітьми. Так і не можу я тут звикнути.. Дуже болить душа за домівкою
-
Зараз ми бачимо що іноземців сильно тормозять, в більшості немає для них таких самих пришвидшень як для Українців. Тому швидше за все терміни розгляду можуть бути "загальні" у вашому випадку. Проте зконтактувати їх не пошкодить - офіційна форма тут: extern.labour.alberta.ca/FeedbackForm/Immigration/Opportunity
-
Ціна наших послуг не міняється від виграшності справи. Більше того нам напряму заборонено гарантувати виграшність, та брати гроші тільки у випадку позитивного рішення. За нашим кодом етики, ми можемо брати гроші а виконану роботу (в програшному кейсі її навтіь меньше, бо нема з чим працювати). Так що ви знову мимо.
-
Такі цікаві випади. Вже сам факт того що я в цьому чаті в середньому витрачає по 2 години в день на абсолютно безоплатну домопомгу кільком сотням людей говорить проти ваших випадів. За допомогою цього чату я отримав десь 5-7 консультацій, але це навіть близько не виплачується з точки зору бізнесу. Я також є одним з експертів найбільшої групи Фейсбуку по іміграції Українців з початку війни, і разом з адмінами групи та CUIAS ми постійно волонтеримо не тільки свій час, а і збираємо різноманітні відправлення медикаментів за припасів в Україну. Все це я роблю в ущерб свому бізнесу. Я можу заробляти на порядок більше працюючи виключно з клієнтами з Індії та Китаю. Українці, насправді зовсім не є вигідними кліжнтами (в них менші бюджети, і складніші кейси, бо більшість Українців по КУАЕТ приїхали в Онтаріо, мають погану англійську і вік 35+). Тому звинувачувати мене в якійсь заангажованості, корисливості і роботі проти України вважаю абсолютно не припустимим. Вас або дуже сильно образив якийсь консультант, або ви просто якийсь троль (а ми всі знаємо звідки вони зазвичай беруться).
-
Мені от дуже цікаво де ви знайшли таке: "для українців діє не приорітет у розгляді, як ви кажете, а розгляд повз чергу, повз систему балів" Яких Українців і де розглядають повз чергу та систему балів? На різі лише розглядають швидше, і дають право на роботу на 3 роки. Все решта за загальними правилами
-
Ви самі себе в глухий кут заганяєте. Почитайте мої повідомлення вище. За умовами програим, і на офіційних сайтах терміни розгляду 18 місяців. Ми також знаємо що розглядають швидше. Проте через моїх клієнтів і клієнтів колег є кейси які розглядали 3 місяці, 6, місяців, 9 місяців, а є навіть такі що вже більше року розглядають. Тому з досвіду який є ми робимо припущення що середній час розгляду такий то. Середній! Ви консультуючи людей взяли б на себе відповідальність, пообіцяти що AOS розглянуть за 3 місяці? І сказати Аллі щоб вона точно подавалася на AOS бо так швидше, тому що ви в чаті прочитали що людині запроцесили за 3 місяці? А якщо Аллі розгляд займе таки 9-12 місяців, а ЕЕ було б 6. Це по вашому кращий підхід? Це більше схоже на халатність ніж на професіоналізм.