PR CUAET
-
Эммм… я просто не понимаю, где его взять)) получается он в предыдущей декларации где-то написан ?
-
так , це ваша минулорічна декларація
-
до подачи чи після мається на увазі? Якщо після подачі кудись літали ви не забовʼязані про це додатково повідомляти.
-
Усім привіт А в едмонтоні можна отримати довідку про несудимість в форматі живої черги ?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, якщо отримали номінацію провінції від одного роботодавця, то і під час федерального етапу потрібно працювати на нього ж вже аж до моменту отримання пр, чи можна змінити? При цьому нок змінюватись не буде, як і саме місце роботи по факту, але я не знаю, чи можна так взагалі робити.
-
Боже, дякую вам , бо я злякалася вже
-
Да, лист тільки що отримала… але там пишеться що якщо виїду з Канади , то втрачаю статус worker! А в мене appointment на паспорт в консульстві США наприкінці січня… що робити? Мій поточний ворк перміт ще дійсний до квітня, в дитини яку я також вивожу з Канади на подачу на паспорт візітор рекорд також дійсний до квітня і я подала на її продовження візітор рекорд разом з моїм ворк пермітом. Квітки купили, апповнтмент в укр консульстві маємо… чи можно нам обом видітати на 4 дні?
-
Очікувати вічність
-
Добрый вечір. Дівчата, я з малим планую їхати в Польщу у відпустку. Чи можна замовити паспорт там і попросити щоб переслали в Торонто щоб тут його забрати?
-
Доброго вечора, чи може хтось тут порадити грамотного бухгалтера з ліцензією і страхуванням своєї роботи (я не знаю, як правильно це називається), що береться за складні кейси? Бажано україномовного тому що треба буде заповнювати як дані з канадської роботи, так і з української одночасно. Заздалегідь дякую :)
-
Дуже дякую, заспокоїли. Тоді чому така фраза в листі після подачи на продовження ВП? Якщо втілите за межі Канади до прийняття рішення по ворк перміт, то втрачаю статус worker? І чи знаєте ви чи по візітор рекорд для дитини у моєму супроводі-я її такоє подала га продовження її візітор рекорд-чи вона втрачає під загрозою тому що також на розгляді по продовженню? Мі вже були з цим дійсним візітор рекорд у США, при поверненні назад він не втратив силу (як багато хто каже що візітор рекорд втрачає силу), офіцер при в’їзді нічого не сказав, просто повернув візітор рекорд. Я дзвонила до IRCC і питала, чи дійсний візітор рекорд дитини після повернення з США. Вони пояснили зо дійсний і що це не стосується США-в них свої домовленості між країнами і після повернення з США візітор рекордс не втрачають свою силу. Але зараз друге -візітор рекорд є дійсний, але і аплікація є на його продовження. Ніхто не мав такого досвіду-виїздити з Канади с дійсним візітор рекорд дитини , перебуваючи на розгляді на продовження візітор рекордс
-
потому что это стандартное письмо для тех, у кого закончился wp и они находятся в 'поддерживающем' статуса пока анкета на рассмотрении, который сохраняется пока они в канаде и ждут нового документа, но теряется, если выехать. к вам это не относится, потому, что у вас есть действующий wp.
-
Підкажіть будь ласка як додати чоловіка коли подаюсь на Альберта опортурити стрім?