PR CUAET
-
Ви самі себе в глухий кут заганяєте. Почитайте мої повідомлення вище. За умовами програим, і на офіційних сайтах терміни розгляду 18 місяців. Ми також знаємо що розглядають швидше. Проте через моїх клієнтів і клієнтів колег є кейси які розглядали 3 місяці, 6, місяців, 9 місяців, а є навіть такі що вже більше року розглядають. Тому з досвіду який є ми робимо припущення що середній час розгляду такий то. Середній! Ви консультуючи людей взяли б на себе відповідальність, пообіцяти що AOS розглянуть за 3 місяці? І сказати Аллі щоб вона точно подавалася на AOS бо так швидше, тому що ви в чаті прочитали що людині запроцесили за 3 місяці? А якщо Аллі розгляд займе таки 9-12 місяців, а ЕЕ було б 6. Це по вашому кращий підхід? Це більше схоже на халатність ніж на професіоналізм.
-
Зрозуміла!) Дякую ще раз за таку змістовну відповідь 🙏
-
Я завжди рекомендую розглядати всі досутпні варіанти, в тому числі AOS. В вашому випадку ЕЕ буде найшвидшим, але через те що бали коливаються, це також може трохи розтягнутися в часі. AOS грубо кажучи вам нічого не коштує (500 мито повертається), і ящко на момент отримання номінації, вас ще не запросили по ЕЕ, то подаватися на пряму на ПР з номінацією не поганий варіант. Нормальний час процезингу після номінації 18 місяців, проте більшість Українських заявок зараз приоритизують, і з того що я бачив в середньому це займає 9-12 місяців. ЕЕ зазвичай займає 6-8 місяців. Тобто різниця звичайно є, але вона не критична. Моя порада працювати над обома варіантами, і робити остаточне рішення коли один з цих варіантів вистрелить #імміграційниійконсультант #RCIC
-
Ми якраз цю статистику запросили в Червні цього року, і я вам її наводив. Ця статистика надана напряму IRCC та урядом, і є достовірною. Не вірити цій статистиці через те що в брат/сват/кум/людина в фейсбуці казали інакше нажаль як мінімум недалекоглядно. Звісно всім хочеться вірити в чудо. І чуда дійсно трапляють, і в іміграції також (можливо навіть більше ніж хотілося б визнавати), проте надіятися на чудо замість того щоб будувати стратегію іміграції, яка побудована на фактах та законах - це recipe for disaster. #імміграційниійконсультант #RCIC
-
Дуже дякую за відповідь 🙏
-
По перше вітаю! У вас шикарна біографія і кейс. Я б рекомендував і вам і чоловікові робити ЕЕ профіль як найшвидше. Потім по мірі змін можна його редагувати. Але у вас є реальні шанси, в тому числі бути запрошеними на провінційні програми. Та і бали у вас з роком роботи в Канаді мали б вийти десь біля 470. #імміграційниійконсультант #RCIC
-
Для Рурал потрібно мати просто job offer. Якщо в job offer написано що full-time, цього млао б бути достатньо. Проте звісно, вони мають право просити paystubs. В пейстабах бажано щоб хоча б середні години виходили на 30+ Також уточніть чи в вашому місті вже ж Rural Designation, бо далеко не всі міста підходять під цю програму. #імміграційниійконсультант #RCIC
-
вибрати програму, зібрати документи ,подати на пр