PR CUAET
-
Ви ж наче у групі і не бачите скільки у людей проблем ?
-
Вітаю Ми використовуємо Конвенцію, тобто показуємо але не сплачуємо додатково www.instagram.com/p/C_ssr7ztkdW/?igsh=MXgzM2hwMThhNGp2eg==
-
Користувача Елена Белова було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Елена Белова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User ᠌᠌Виктория ᠌ has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Милана has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Кристина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Антон has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Дилара has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Користувача Светлана було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Светлана Максимовна has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ми подавались. Мені подобається її команда. Загалом все ок. Але ми лиш біометрію здали, тож на цьому все.
-
User Давид Ольховский has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Вітаю! а хтось може підказати коли будуть нові слоти доступні на оформлення закордонного пасторта?
-
User Павел has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Эльвира Соломатина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
BC PNP EE Jan 21, 2024 ЕЕ profile Feb 14, 2024 BC PNP EE skilled worker May 28, 2024 PNP approved Jun 27, 2024 EE application submitted Jun 27, 2024 AOE Aug 14, 2024 biom. Request Aug 21, 2024 med & bio approved Sep 25, 2024 portal 1 Oct 22, 2024 portal 2 Jan 10, 2025 eCoPR 4 человека 2 взрослых 2 детей
-
доброе утро помогите пожалуйста разобраться с покупкою авто от частного продовжать к частному покупателю. Я купил авто вчера передал деньги , мне передали машину и отрывной лист ( vehicle permit) на обратной стороне мои данные и подпись продавца. Все. Больше ничего, что мне нужно с этим делать, или он мне ещё не все отдал. Спасибо за совет. До этого никогда не покупал с рук машину.
-
Делать инспекцию Делать страховку Ехать моторреджестри Платить деньги Ждать новый тайтл