PR CUAET
-
Всім привіт 👋 Підкажіть хто з чоловіків оформлював довідку про несудимість в консульстві, при отриманні теж хочуть бачити Резерв+? Чи тільки при подачі? Дякую)
-
Щоб визначити можливі збитки від продажу будинку через 5 років у Канаді, потрібно врахувати кілька факторів: 1. Ріелторські комісії: У Канаді середня комісія ріелтора становить приблизно 4–5% від ціни продажу. Наприклад, якщо будинок продано за 500,000 CAD, то комісія може скласти 20,000–25,000 CAD. 2. Податки на приріст капіталу (Capital Gains Tax): Якщо будинок є вашим основним місцем проживання (principal residence), приріст капіталу не оподатковується. Але якщо це інвестиційна нерухомість, вам доведеться сплатити податок на 50% прибутку від приросту капіталу. 3. Закриття угоди (Closing Costs): Ці витрати можуть включати: • Витрати на юриста (1,500–2,500 CAD). • Витрати на оформлення документів (Registration Fees). • Потенційно податок на передачу нерухомості (Property Transfer Tax), якщо це інвестиційний об’єкт. 4. Знос та ремонт: За 5 років вартість ремонту, технічного обслуговування чи модернізації будинку може вплинути на кінцевий прибуток. 5. Іпотечні штрафи (Mortgage Penalties): Якщо ви достроково закриваєте фіксовану іпотеку, штраф може становити кілька тисяч доларів. Для змінних іпотек штраф зазвичай менший (три місяці відсотків). Увага! за рахунок комісій та витрат можна навіть втратити кошти, якщо приріст ціни не покриває витрат.
-
@OstapBosak, подаємо аплікацію на федеральний етап на всю родину. Старша дочка на даний момент проживає в Австрії, їй 20 років. Її вказувати в як Accompanied dependent чи ні ? Дякую.
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, чи потрібно платити 250$ за подовження дозволу на навчання? Дякую заздалегідь
-
Про це потрібно подвідомити IRCC через вебформу. Якщо це головний заявник по якійсь економічній програмі тоді на жаль заявці кінецю. Якщо по українській, то можливо ні - на жаль не думаю що тут хтось мав такий досвід практичний. Я б писав в IRCC і далі діяв по ситуації.
-
Якщо вона планує отримувати ПР, чи повинна вона знаходитись в Канаді на період розгляду аплікації? Дякую
-
Ви її вказуєте як депендант 100%, але чи акомпаніїнг чи ні - це вже за вашим і її бажанням. Різниця в тому отримує вона ПР чи ні. І чи буде здавати біометрію. Але здавати медицину, заповнювати всі форми, і надавати докумнети потрібно буде в будь якому випадку
-
Зрозуміло. Дуже дякую за роз'яснення
-
Хто отримував паспорт останнім часом в Торонто? Це відбувається кожен день с 13 до 14 і як швидко? Думаю на котру годину треба брати зворотні квитки чи встигаю на літак 18-50, завчасно дякую🙏
-
Дякую
-
Я вам дуже дякую!
-
Такі терміни, а то й довше, були раніше. Починаючи з кінця листопада ворк перміти почали швидко видавати - до місяця. Про це в чаті тут неодноразово вже люди писали. Навіть трохи вище від вашого повідомлення Катерина написала, що отримала через 21 день. А от ті, хто подавався весною і влітку дуже довго чекали, дехто ще не отримав.