PR CUAET
-
Добрий день отримали новий VR дитині,старий валідний до квітня,потрібно ircc надсилати через кризову форму?
-
Доброго ранку. Підскажіть хто робив закордоний пасторт хлопчикові в 14 - 15 років чи потрібен Укр. паспорт?
-
Доброго ранку. Не можу зайти на сторінку запису на прийом. Не завантажується. У когось ще є таке?
-
ВП видно в системі і їх не потрібно досилати в разі отримання нового, думаю така ж ситуація і з ВР.
-
Доброго ранку. Підскажіть хто робив закордоний пасторт хлопчикові в 14 - 15 років чи потрібен Укр. паспорт?
-
Доброго дня. Чи можете пояснити? Якщо подаюсь на візітор рекорд, то чи потрібно здавати біометрію самостійно чи після подачі аплікації прийде запит? Оплату одразу за все при подачі планую. Завчасно дякую.
-
Я подавала довідку з дії старого зразка з перекладом від канадського сертифікованого перекладача для себе і чоловіка. На момент aor довідці було меньше 6 міс. Прийняли, дозапросів не було, пр отримали в лютому в 2024. Економічна програма.
-
Добрый день,подскажите, пожалуйста,приехали а Канаду в марте 2024, хотим подать декларацию в программе TurboTax, лечили зубы и я сломала руку-ходила к физиотерапевту,надо выбирать декларацию с "медициной" ?
-
Чи можливо підтвердити запис на прийом якимось іншим способом (сайт не працює)?
-
Рівно 2 місяці
-
Скільки часу тривав розгляд заявки?
-
Будь ласка, дайте лінк на логін аккаунта по family reunionification для украінців (де можна перевірити статус поточноі заявки) Подалися на Pr в березні 2024, поки що тиша. Завжди заходила по лінку з сайту (поки була відкрита програма), а зараз зрозуміла, що всі на які заходжу-не працюють. Буду дуже вдячна!
-
І ще питання. Якщо я подалась на ПР по програмі reunification, то на візітор рекорд потрібно створювати новий акаунт?
-
Знайшла ось цей портал-підтвердіть чи він вірний www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/pr-portal.html
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Поздравляю🥳 Подскажите, разве нужно аттестаты подгружать, если есть бакалавр? Я думала, что только высшую степень образования нужно подгружать
-
Цікаво чи буде в суботу видача порталів? )))))
-
В цьому акаунті зможете побачити запис про факт подання, але статус тут ніколи не зміниться: prson-srpel.apps.cic.gc.ca/en/login
-
В чек листе написано, что нужны secondary and post-secondary degrees. Я прикреплял за 11 класс и за институт тоже. Но знаю что многие делают 11 класс, бакалавр и специалист/магистр если есть
-
Інформація про відмову куает маєте ?
12 Jan 2024, 17:45
380914/467020
about a minute ago