PR CUAET
-
В мене також компанія не потребує ліцензії, мій роботодавець дзвонила кудись, де видають ці ліцензії, і їй на офіційному бланку скинули файл, що така то компанія не потребує бізнес ліцензії. При подачі прикріпили його замість бізнес ліцензії.
-
Дякую!!
-
доброго времени суток, добрые человеки! скажите, пожалуйста, какие способы есть ускорить процесс получения визы?
-
Можете узнать пожалуйста у них куда они звонили по поводу уточнения для бизнес лицензии?
-
Підскажіть будь ласка ніяк не можу добавити зареєстрований багаж на air Canada. Навіть немає такої опції, може я шось не правильно роблю? Чи треба реєстувати багаж вже в аеропорті? Пліз допоможіть. Подорож буде Winnipeg Portland (USA)
-
Доброго дня. Приїхали в канаду в березні 2024. Не подавались на gst. Чи можна зараз відправити в вигляді чи почекати податити декларацію а потім gst.
-
OINP HCPS це і є ЕЕ, просто через провінцію Онтаріо СЕС - це stream Express Entry, а не якась окрема програма Ви плутаєте поняття immigration program VS Express Entry stream. Відповідаючи на питання - так, вона може засабмітити Express of Interest на OINP EE = Human Capital Priority Stream. Якщо вона буде відібрана провінцією - їй буде надано PNP і додаткові 600 балів до її аккаунта Express Entry, і при наступній же вибірці PNP EE, якщо вона буде мати достатньо балів, вона отримає ІтА.
-
Доброго дня! Хто подавався на продовження ворк перміту ОНЛАЙН ви роздрукували і підписували всі форми? Чи потрібно тільки у кінці один підпис?
-
Вітаю! Планую податись на тур.візу. Яку краще причину казати потипу конкретно кудись їхати в подорож і мати забуканий готель і тд, або просто сказати тревел і шопінг без конкретної дати поїздки? І друзів там немаю, щоб саме до друзів поїхати. Якщо це важливо, то чоловік трак драйвер, їздить в US. Є двоє дітей, але хочу спочатку без дітей податись. Чи краще з дітьми? Поділіться досвідом будь ласка🙏 PR ще не маю, в Канаді на work permit. Є стабільна робота тут.
-
Ви в якому місті? Це місто видає цей документ