PR CUAET
-
Вітаю! Ви можете зараз подати RC151 це буде за минулий період повернення,в декларації за 2024 рік буде вже на майбутній період
-
Ні, ви маєте подбати про подовження свого легального статусу в Канаді і не допускати протермінування WP. Наразі для CUAETівців дедлайн 31 березня 2025. Або далі на загальних підставах. Якщо ви вже отримали AIP по гуманітарці, тоді ви маєте право податись на Bridging Open Work Permit.
-
Дякую!
-
Дякую
-
Так, закінчився
-
Доброго дня. Подавали на ворк перміт. Прийшла відмова. Бо не оплатили. Наша помилка пропустили той момент, що вже потрібно було оплачувати. Прийшло пояснення, що потрібно поновлювати статус і отримувати новий ворк перміт. Чи хтось таке робив? Який досвід? Що порадите?
-
Добре дуже дякую Є десь в ютюбі відео, як це зробити?
-
Добрый день скажите пожалуйста какие сейчас правила чтобы поймать слот на Торонто или Оттаву. Я стала через е -Консул на е-чергу. что дальше просто сидеть и ждать когда придёт очередь или можно параллельно ловить слоты? И в какое время ? Какие сейчас правила если можно объясните пожалуйста....
-
Добрий день усім. В мене дивна ситуація. Подала на вп і візу доньці тк є новий паспорт, вп заапрувили, чекаю. Прийшов паспорт реквест на вклеювання візу. Я відправила. Зараз дивлюсь в кабінеті - візу поставили в паспорт, але expiry day як і у старої візи. До лютого 2025. Може хто знає куди звернутися? Я так розумію все- треба по новій аплаіттся і платити.