PR CUAET
-
Подавайте все буде!!!!!
-
Доброго дня хто знає гарного вчителя з математики підготовка до SAT
-
Так як в старі добрі часи роздруковували та вставляли в фотоальбоми 😆 вони саме його не будуть висилати на вклейку, а просто відсканують та віддадуть
-
Нет была обычная виза. По ней приехали в 2022.
-
Добрий день! А куди вам прийшло підтвердження? На пошту чи в кабінет?
-
Добрый день, вы случайно не по STJD приехали?
-
Подскажите пожалуйста, сколько сейчас стоит забор на продление пермита?
-
А мені прийшло підтвердження, а не можу підтвердити
-
С АОР вроде уже 3 месяца как прогресса нету
-
Прочитайте гілку за кілька днів і будете експертом по слотам.
-
Таке вам прийшло? Може ви забули вчора підтвердити та час підтвердження минув? Якщо так то кнопки так або ні не працюють
-
Подскажите пожалуйста , если пол года работала на одну компанию и через месяц нашла другую компанию , позиция одинаковая была. В сумме получился год. Я могу подаваться на Alberta opportunity stream? У текущей компании я взяла все документы (job offer и тд) Подскажите пожалуйста какие нужно взять документы с первой компании, где я работала первые пол года Заранее спасибо 🙏🏼
-
Чим закінчилась вчора ваша історія? Я так розумію їх система глючити почала ще від учора.
-
Тобто стара віза ще діє. Але з огляду на те що все довго робиться- вирішила не чекати коли вона буде expired.
-
липень був відкритий... я 7 січня зловила на 1 липня
-
Мені таке приходило за 30 діб. За 7 так і не прийшло, перевіряла по кілька разів на день саме на сайті. Проте запис не було скасовано. А сьогодні сайт взагалі не працює.
-
В 26 листопада закінчився...
-
Її прийняли. Глючити система почала ще від початку створення про що на сайті просять ставитися з розумінням 😤
-
На пошту. В кабінет не можу зайти, не грузить сайт. Ви можете зайти?
-
І я про це, можливо неправильно описала
12 Jan 2024, 17:45
381016/427496
about a minute ago