PR CUAET
-
Її прийняли. Глючити система почала ще від початку створення про що на сайті просять ставитися з розумінням 😤
-
На пошту. В кабінет не можу зайти, не грузить сайт. Ви можете зайти?
-
І я про це, можливо неправильно описала
-
Так, треба по новому робити заявку, саме тому рекомендують спочатку робити заявку на вп і коли він на руках, подавати заявку на візу.
-
Так ви і отримали візу по старому ворк перміту
-
Доброго дня, намагаюся створити аккаунт у ЕЕ. Підкажіть, чи можно зараз створити аккаунт без дружини, а потім додати її; намагаюсь розібратись в чому помилка.
-
Дякую Костянтин. Буду ловити завтра.))))😉
-
Як раз еліджибиті це і є офіс нашої програми. Тому і кажу що вона не працює нормально. А офіс порталів відмінно працював і до нового року і черга не збільшилась а навіть скоротилася на портали
-
Якщо обидві роботи були фул тайм і по одному ноку, то можете подаватись. Треба пейстаби, референс летер
-
Завтра можна ловити.
-
13 січня нарешті дали на цьому тижні. Але ж кількість аор🙈
-
Еліджибіліті це інший офіс- він спить
-
10 січня +7 днів це 17 у вас візит чи 18? Буває що не приходять людям ці повідомлення але візити лишаються в черзі 🤷
-
Дякую, з понеділка буду пробувати. З понеділка? Вірно?
-
Да имела только письмо что можно еще полгода оставаться до июля 2025. Его приложила.
-
Вітаю шановне товаріство . Маю таке питання при подачі завки на Study permit 15 років чи дають можливість знаходитись в Канаді до моменту прийняття рішення IRCC як це відбувається при подачі заявки на подовження work permit ? Можливо Ви вже проходили дану процедуру
-
Але ви ще не мали рішення по ворк перміту
-
Обичная- ви маєте на увазі економічні програми?
-
Кто подавался по этой программе через мужа/гражданского мужа и решил пойти по обычной программе, напишите, пожалуйста, в личку как по обычной программе дела обстоят
-
Я все им в письме сопроводительном объяснила. Что подалась и туда и туда.
12 Jan 2024, 17:45
381033/461261
2 minutes ago