PR CUAET
-
А що означають цифри у відсотках? Кількість правильних відповідей?
-
Статистики по балам CELPIP в разрезе модулей.
-
у мене також 4 роки бакалавр і 1 рік спеціаліст. Ще не подавала
-
🆘 Конкурс "Консультація імміграційного спеціаліста ОНТАРІО Бюджет 140 CA$ ( 3 переможця)" : ✔️ ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ ➡️ gleam.io/kgyf9/-140-ca-3- 🏆 1 місце - консультація БЕЗКОШТОВНА; ⚔️ 2 місце - консультація ЗНИЖКА 50%; 🌟 3 місце - консультація ЗНИЖКА 25%; 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet
-
🆘 Конкурс "Консультація імміграційного спеціаліста ОНТАРІО Бюджет 140 CA$ ( 3 переможця)" : ✔️ ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ ➡️ gleam.io/kgyf9/-140-ca-3- 🏆 1 місце - консультація БЕЗКОШТОВНА; ⚔️ 2 місце - консультація ЗНИЖКА 50%; 🌟 3 місце - консультація ЗНИЖКА 25%; 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet
-
Я конечно не эксперт, но уже не первый месяц читаю все возможные чаты, сайты правительств и так далее, и по-моему CUAET не имеет ни малейшего отношения к программам иммиграции. Ну то есть программа CUAET не дает никаких преимуществ при подаче на PR, от слова совсем. Это просто ваш способ легального нахождения и работы на территории Канады. А далее правительство уже решает нужен ли им такой резидент, несмотря на то каким способом вы попали в Канаду и на каком основании тут, главное чтобы легально
-
Доброго дня! В мене питання до пана Остапа. Ми мікс родина, я і діти громадяни України, а чоловік громадянин іншої держави, усі приїхали по візі cuaet. Оскільки я знаходжуся у дикреті, подавав заявку по AOS мій чоловік 30.06.2023. Ніякої реакції на нашу заявку і повернення коштів за неї немає і досі, написали додатково листи на усі e-mail, які знали, щоб звернули увагу, що ми українська родина, отримали загальну автоматичну відповідь "ні про що"... Я читаю досвід наших людей, вже є хто отримав номінації, подавши заявки після нас. Ми зробили висновок, що проблема у місці народження чоловіка, що він не українець, а що приїхав по cuaet ніхто не баче. Чи є державні номери телефонів, куди можна подзвонити з приводу цього питання, що робити у цьому випадку?
-
Так , допомагають