PR CUAET
-
Вітаю шановне товаріство . Маю таке питання при подачі завки на Visitor Record дитині 15 років чи дають можливість знаходитись в Канаді до моменту прийняття рішення IRCC як це відбувається при подачі заявки на подовження work permit ? Можливо Ви вже проходили дану процедуру
-
Курс можна проходити безліч разів, чи є якесь обмеження в часі?
-
Ivan [2065799484] попереджений (1 з 3). Причина: порушення п5. Правил чату
-
Тест фізично і морально важкий. Харчування треба гарне. Я півтора року назад проходив. Мені потрібно була 4, але я був впевнений що рівень в мене набагато вище і не готувався. В результаті чудом здав на 4) Зараз по роботі треба 8 і тут без підготовки вже ніяк.
-
Скиньте будь ласка мені цю новину
-
Привіт всім я хотів запитати чи можливо хтось має відео інструкцію як заповнити гуманітарну програму я буду дуже вдячний дякую всім гарного дня
-
Зазвичай по кожній програмі є гід на сторінці программи з деталями заповнення. Це ПДФ файл. Відео на офіційних сторінках не має
-
Скажите пожалуйста, в отдел дополнительные подтверждающие документы, там где много подпунктов . Вы все письма поддержки, плюс основное письмо с изложением вашей жизни ,плюс фото все вместе прикрепляли в подпункт : другое и ужимали до 4 мб ? Или все таки разделили .
-
Хтось замовляв доставку паспорта укр поштою? Зробили ще десь у середині листопада, ніяких змін
-
думаємо для хай скул 10-12 класи має бути достатнью візітору але люди балакають що при виліту з Канади ( напрікла д10 днів канікули у дитини ) візітор рекорд втрачається ., наскілки ци є правдою ?
-
Доброго дня! У мене є питання стосовно виїзду повернення до Канади. Мій український закордонний паспорт і CUAET віза закінчуються у травні цього року. Я маю новий паспорт і продовжений work permit до 2027 року. Чи можу я виїхати з Канади та повернутися до травня цього року? Чи дійсно потрібно повернутися за місяць до закінчення CUAET візи, щоб уникнути проблем із в’їздом? Заздалегідь дякую за роз’яснення!