PR CUAET
-
Скажите пожалуйста, в отдел дополнительные подтверждающие документы, там где много подпунктов . Вы все письма поддержки, плюс основное письмо с изложением вашей жизни ,плюс фото все вместе прикрепляли в подпункт : другое и ужимали до 4 мб ? Или все таки разделили .
-
Хтось замовляв доставку паспорта укр поштою? Зробили ще десь у середині листопада, ніяких змін
-
думаємо для хай скул 10-12 класи має бути достатнью візітору але люди балакають що при виліту з Канади ( напрікла д10 днів канікули у дитини ) візітор рекорд втрачається ., наскілки ци є правдою ?
-
Доброго дня! У мене є питання стосовно виїзду повернення до Канади. Мій український закордонний паспорт і CUAET віза закінчуються у травні цього року. Я маю новий паспорт і продовжений work permit до 2027 року. Чи можу я виїхати з Канади та повернутися до травня цього року? Чи дійсно потрібно повернутися за місяць до закінчення CUAET візи, щоб уникнути проблем із в’їздом? Заздалегідь дякую за роз’яснення!
-
Можливо вибори будуть набагато раніше,а саме в травні.90 днів prorogation period-зупинка парламента,за цей час ліберали оберуть нового лідера.April- обраний лідер від лібералів має зробити throne speech ось тут буде non-confidence vote( вотум недовіри від консерваторів+НДП+ Квебек) і все,розпуск парламенту та нові вибори в травні.Плюсуйте сюди ще Трампа з його тарифами.
-
Дякую за Вашу відповідь
-
Ок. Дякую, тоді норм. Тай дружині на громадянство потрібно буде. Так що 20 CAD гарна інвестиція
-
Якщо ви про ті слоти що видають щодня опівночі по Києву, вони вже на липень. Якщо виконувати три правила то маєте побачити та зловити 1.В налаштуваннях змінити часовий пояс на +2 2. Слоти розбирають швидко (за 2-3 хвилини) тому рівно опівночі по Києву їх ловити 3. В п'ятницю та субботу слоти не викладають