PR CUAET
-
Возможно кто-то может четко ответить на вопрос: если человек не является налоговым резидентом Канады, но имеет GIC в банке, может ли банк автоматически списать налог в конце срока и выплатить чистую сумму?
-
Так я теж не в курсі цього. З першого погляду NR301 просто декларація що ви резидент іншої країни з якою є якісь угоди по уникненню подвійного оподаткування. Не знаю чи вона може забовязати фінансову установу платити за вас податки.
-
Доброго дня,напишіть будь ласка,хто отримав новий WP після подовження, з позначкою Cuaet.
-
Спонсорство
-
Если подросток учится в школе,но хочет подрабатывать,ему надо делать уже ворк пермит? И для учебы в школе он тоже подходит? Спасибо большое этой группе!
-
Мій приїхав за 2 міс, тепер пробую дістати інфо як довго їх видають в Торонто чи до кінця черги на отримання чи як?🙈бо консульство пише що кожного дня 13-14, а як то насправді відбуваеться🤷♀️
-
Странно, читаю что можно подать форму NR301 в банк и они снимают налог, и чат gpt пишет о такой возможности, но в банке менеджера не в курсе
-
Я отримала
-
О точно,це ж буде вже за два місяці,дякую за пораду
-
Так. ВП підходить для навчання в школі.
-
Это сейчас такие сроки? Спасибо
-
ВП дитини до 26 а паспорт дитини закінчується в 25 році?
-
Не працює зараз, нові слоти будуть завтра. Розслабтесь 😃
-
Дякую!
-
У нас вп ще до січня 2026
-
А якщо окупована територія і повернення розуміє під собой проходження фільтрації та насильне надання громадянства країни агресора?
-
В резерв оновлюють дані .
-
Вітаю! Скажіть будь ласка якщо дитині 13 років, то фото на паспорт робиться безпосередньо в консульстві?. Дякую
-
Доброго дня , може в когось була така ситуація, я полаоа на продовжили свій ворк перміт де але вибрала форму без оплати. Вже прийшло письмо що в приняли заявку . Як тепер можна оплатити.?
-
Ви ж вчили в школі географію і в курсі що Україна не обмежується тільки вашим окупованим селом? Ви спокійно можете повернутись в будь яке місто будь якої області які підконтрольні Україні і не проходити ніякі фільтрації.
12 Jan 2024, 17:45
381130/455994
4 minutes ago