PR CUAET
-
Вітаю! Ви подаєте як self -employed ,все як є доходи та витрати. Ліцензія це муніципальна вимога , це не стосується саме податку.
-
Доброго дня!Можливо хтось підкаже як продовжити доньці ВП?Я подалась на продовження ВП в жовтні ще відповіді не маю.Дітям продовжила паспорти, сину виповнилось 18 йому подалась на ВП безпроблем.Доньці 16 , є паспорт на 10 років новий, почала заповнювати заявку по ворк перміту, але в кінці запросило здати біометрію і ВП батьків.Мій закінчується у цьому році так як і її, чи можу я підкріпити документ свій старий так як новий незрозуміло коли прийде, точно така сама ситуація і з найменшим сином 9 років, але йому ще чекаємо паспорт.Що робити в такій ситуації?Разом не подавала бо паспорти не були готові не знала чи прийдуть вчасно.Завчасно дякую за відповідь.
-
Добре, дуже дякую
-
Е_ консул не працює?
-
Ого, ну якщо у вас тут вже є свій будинок, гроші і гарна робота то вам зручніше подаватись не на біженство, а на гуманітарну програму або йти по економічній. Бо там ці аргументи будуть як раз грати на вашу користь.
-
Прошу не переходити на особистості, а почитати уважно правові документи, рішення канадського суду щодо справ про біженство, проконсультуватися зі спеціалістом. На жаль, наші особисті погляди не дуже впливають на канадське право. Будь ласка, зберігайте повагу до інших учасників.
-
Перевірте нок, чи попадає у тір 0-3. Англійська має відповідати рівню ноку. Можливо ви не набираєте необхідні 67 балів через комбінацію віку, освіти, досвіду і рівня англійської. З усього найпростіше підняти англійську і перездати на вищі бали, відповідно ще напрацьовувати паралельно досвід
-
Так і я про те 😅 щось я пропустила де це Канада давала гроші на нові квартири. Але ж я не знаю яка там ситуація у людини, може в них вже давно був дім/квартира в Канаді, тоді так, їм простіше було перебратися сюди ніж в інший регіон України. І як я вже сказала то з таким аргументом тоді легше подаватись по гуманітарній ніж на біженство.
-
я думаю, що так. Але у нього статус "знятий з обліку", бо виїхав на ПМЖ. Йому так само на паспорт прийняли документи, але потім позвонили і сказали що не видадуть поки статус не зміниться на "на обліку без порушень". Тому можливо ця ситуація не стосується всіх чоловіків, а тільки його ситуації, це невідомо
-
А в чому порушення правил?
-
@AlinaBobir [1490880151] попереджений (2 з 3).