PR CUAET
-
@AlinaBobir [1490880151] попереджений (1 з 3). Причина: агресія не тут
-
Не повертайтеся на окуповану.. більше того, я сказала, що Канада дотримується женевської конвенції, тобто якщо людина тікає від небезпеки, вона має просити прихисток в першої країни. Тому замало мати підставу тільки війну, або окуповану територію. Саме тому, більшості буде відмов.
-
Автоматически
-
Скаргу надіслано
-
Взагалі біженство то не дуже надійна программа. По перше зараз довжелезні черги зі студентів та мігрантів які тут живуть не перший рік. Так що слухання можно чекати не один рік. За цей час ситуація в Украіні може змінитись( Дай Бог) і війна не буде підставою для отримання. На термін розгляду Вам буде наданно ворк перміт. Якщо слухання прошло добре то Ви подаетесь на ПР і це ще 2 роки( з термінами які е зараз) час с моменту подачі на біженство і до отримання статусу протектет персон не рахуеться в громадянство.
-
З того, що я читала, також багато суперечок з цього питання вже було у цій гілці - єдиної думки немає. Тобто ніхто не може сказати точно, як вплине чи не вплине виїзд на рішення по гуманітарній програмі.
-
Які варіанти ще є для чоловіків, яким не виготовляють паспорти окрім біженства
-
Зараз вже більше нічого вам нікуди не прийде. Тепер вам треба порахувати, на які дати випаде 30 днів до візиту, 7 днів до візиту і 3 дні до візиту. Поставити собі нагадування десь на телефоні і очікувати цих дат. В кожну з них вам прийде запит для підтвердження вашого візиту. Запит приходить і на електронну пошту, яку ви вказували, і в особистий кабінет, де є ваші записи про візит, у вкладку "Зверніть увагу". У вас буде 30 годин для підтвердження. Якщо ви пропустите хоч одне підтвердження, ваш візит скасують. Іноді на електронну пошту може не прийти, або прийти в спам. Тому варто в ті дні, коли має прийти запит, обов'язково заходити в свій кабінет.
-
По кредитним лініям який зараз відсоток вважається " гарним"?Про HELoC буду мати апоймент в наступну п'ятницю в BMO Думаю які ще варіанти можуть бути. В мене зараз 9,98% не дуже подобається
-
Да, в некоторых случаях выезд из Канады возможен, если вы подали заявление на гуманитарные и сострадательные основания (H&C), но это связано с определёнными рисками и ограничениями. Что нужно учитывать при выезде из Канады с поданным заявлением H&C: 1. Рассмотрение заявления продолжается только при вашем нахождении в Канаде: • Заявление на H&C обычно рассматривается только для тех, кто находится в Канаде. • Если вы покидаете Канаду до завершения процесса, ваше заявление может быть автоматически отклонено, так как IRCC считает, что человек больше не нуждается в защите в Канаде. 2. Риски отказа: • Выезд из Канады может быть воспринят как отсутствие «гуманитарной необходимости» для вашего пребывания в стране. • Канадские иммиграционные органы могут решить, что ваша ситуация не настолько критична, если вы покидаете страну. 3. Вопрос с визовым статусом: • Если у вас нет действующей визы для возвращения в Канаду, вы можете столкнуться с трудностями при повторном въезде. • Заявление H&C не даёт автоматического права вернуться в Канаду, особенно если у вас истекли или были аннулированы визовые документы. 4. Исключения: • Если вы всё-таки должны выехать (например, по чрезвычайным обстоятельствам), важно связаться с IRCC, чтобы объяснить причины и минимизировать риски отклонения вашего заявления. • Однако в большинстве случаев от выезда рекомендуется воздержаться. Рекомендации: • Не покидайте Канаду, если ваше заявление H&C ещё рассматривается. Это может поставить под угрозу весь процесс. • Если вы планируете выехать по чрезвычайным обстоятельствам, проконсультируйтесь с иммиграционным юристом или представителем IRCC для оценки возможных последствий. Выезд из Канады во время процесса H&C крайне нежелателен, так как ваше нахождение в стране является важным фактором для успешного рассмотрения заявления.
-
Думаете процедура подачи на ребёнка будет такой же? На ребёнка же подают на основе wp родителя. Нежели если у одного родителя и виза, и вп, и он подаёт на ребёнка, то они не одобрят стади/визитор ребенку потому что у него ТРП (еще и при наличии у ребенка паспорта) . Как то нелогично кажется
-
Думка міграційного консультанта в цьому чаті: t.me/prcuaet/2427/245060 Особисто я виніс зі спілкування із ліцензованими фахівцями, що ви можете спокійно виїжджати після здачі біометрії і аж до АІР. Далі вже небажано.