PR CUAET
-
Зараз сайт висне не можу зайти. Що робити?
-
Щось сторінка е-консул не працює… :/
-
Всем здравствуйте, такая ситуация подали на продление Ворк Пермит нас 4 чел двое взрослых и двое подростков 15-17лет. Вот подали документы и детям пришло письмо с приглашением на сдачу биометрии почему? Мы сдавали полтора года назад в Польше всей семьей, на сколько я знаю биометрия действительна 10 лет. Или как то правила поменялись?
-
О котрі будуть слоти завтра??
-
Тут детальніше:🍂 Ineligible: Чому при створенні аккаунта в Express Entry, в мене вибиває система і надає 0 балів?
-
Вітаю, підкажіть будь-ласка, якщо сімʼя подалася на PR з середини Канади. Depends вирішили виїхати з Канади і чекати рішення в Україні. Чи потрібно повідомляти IRCC? Чи прийде їм запит на вклейку візи, щоб вʼїхати в Канпаду чи e-CoPR?
-
так а діти точно здавали біометрію? Для візи КУАЕТ до 18 років біометрію не треба було здавати.
-
Дякую,П2 був 16 жовтня
-
Супер🙂 спасибо!
-
Паспорт виготовлений але не доставлений. А насправді він вже прийшов у консульство Торонто. Таке може бути??🤔
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/who-can-apply/federal-skilled-workers.html
-
Только SWM, если изнутри Канады.
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, чи послуга продовження дії закордонного паспорта на один рік, як за посиланням, наразі працює для хлопців 18 років. Чи можна дійсно продовжити на один рік закордонний паспорт за вказаною схемою? canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta