PR CUAET
-
Всім привіт Є питання При заповненні заявки на сайті WES запитується найвища ступінь освіти. Я спеціаліст, це прирівнюється до master’s. Це зрозуміло. Питання в часі навчання, 5-й курс я вчився один рік. Тобто потрібно вказати цей рік чи весь період навчання, тобто 5 років?
-
судячи з ваших повідомлень ви якраз стверджуєте і звинувачуєте. Я висловив обʼєктивні факти котрі свідчать про помилковість ваших суджень. Статистики ніякої немає, тож кожен залишиться при своєму баченні.
-
Так, тільки якщо ти з Маріуполя, то жити тобі ніде (особливо, період, коли ти подаєшь на КУАЕТ)...а так, да, подав заявку і живи:)
-
Сергій, я нікого не звинувачую. Не самостверджуйтесь за мій рахунок. Я була в Варшаві і подавалася там, і мали там таку саму групу і бачила скільки людей з Польші подавалися і як був запит центр в Варшаві. Що було у інших центрах подачі я не знаю. Я вам не приводила статистику з цифрами, я написала лише те що бачила. Якщо ви маєте статистику, що черги саме з людей з України - ок, не проблема, давайте посилання. Тільки, тут в Калгарі, я знаю 3 родини, які приїхали сюди з Польщі (це просто ті яких я знаю особисто), і десь с десяток чоловіків, які на момент 24го лютого працювали в Польщі, 1н в ОАЕ. Це не статистика - це просто факт. І яка різниця і яке це має значення? Чому вас це так зачепило...питання риторичні. Нехай люди сюди їдуть, якщо хочуть.
-
Доповню з датами: Alberta Opportunity Stream 17.11.2022 - подача на номінацію 21.03.2022 - отримання номінації Такий довгий термін очікування обумовлено тим, що коли я подавалась вже було припинено роздачу номінацій 2022 через те, що скінчився ліміт. Зараз звісно на цей етап свої строки 8.04.2023 - подача заяви на PR 23.06.2023 - отримання Confirmation of PR (і відповідно зміна статусу)
-
які черги? подав заявку і живи далі, наче десь вистоювати треба , взагалі невідомо кто , ким і скільки часу розглядається та обробляється одна заява, я майже рік чекав при тому що був не в україні так що не треба поділяти в україні ви знаходились чи ні це не має сенсу, якби канада реально хотіла допомогти втікачам від війни , а не витягнути всю робочу силу з європи могли б візу надавати по приїзду, головне щоб у людини був український паспорт чи закордонний паспорт
-
ви не праві, черги на куает саме із за людей із України (а не через тих хто жив у Польщі, чи деінде)! 90% людей з України подалися «на всяк випадок» і власне не збиралися їхати бо в Європі і грошима і житлом допомагають (на відміну від Канади) на постійній основі - тож людям тепліше і ситніше і ближче в Європі. А людей котрі вже жили в Європі багато років і подалося зовсім мало, бо нащо їм кудись їхати якщо вони вже мають і свої мешкання, працю, побут, знають місцеві мови, мають сите життя в цілому і т.п. Тож подавалося і поїхало таких людей дуже мало! Тож ви не володієте інформацією, проте звинувачуєте людей неправомірно!
-
Не ображайте, будь ласка, людей. Кожен має право на власну думку, не треба нікого називати "дурепами". Дякую за розуміння:)
-
Доречі, згідно законодавства Канади, радити та консультувати має право тільки ліцензований міграційний консультант чи адвокат. Ми з вами можемо ділитися тільки своїм досвідом:) Тому, велика подяка @Micellangelo73. Бо він дійсно багато свого часу "вбиває" на нас.
-
Не перекручуйте:) Ну дійсно багато людей, які приїхали по КУАЕТ, але по факту від війни не постраждали. Вони жили роками за кордоном і тут вирішили "воспользоваться возможностью", як то вони кажуть. А потім в нас черги по 2 міс. Я з дочками, наприклад, рішення по КУАЕТ чекали 2 міс., хоча з Маріуполя і жили весь цей час у хостелі. Просто ті, кто жив в Польші швиденько подалися у березні, а ми коли вже вибралися з Маріуполя до підконтрольної території і виїхали в Польшу, то виявилося, що перед нами така черга була, що капець. І черга саме з тих українців, які жили в Польщі багато років. Але люди не винні були, що хтось там не може податися чи хтось там реально постраждав від війни. Вони мали можливість, тому і подавалися, бо хотіли скористатися можливістю. Про це і написали вище коментар про тих, хто по 9 років не жив в Україні:)