PR CUAET
-
Когда придёт портал1 им нужно будет срочно вернуться обратно в Канаду. Для этого будет у них неделя...ну или можно и больше, соответственно это нужно будет все равно указать в ответе офицеру
-
Вітаю! Допоможіть розібратися будь-ласка. У дитини (13 років) зтікає дія study permit у травні, і дія паспорту на початку липня, а наприкінці йому виповниться 14. Якщо подовжити дію паспорту(не поновлювати а паспорт, а просто подовжити строк дії) чи можна на такий па порт отримати подовження study перміт? І вже влітку отримати новий паспорт разом із укр. ID, бо йому виповниться 14.
-
Так, дитина громадянин України. Виїхали разом з мамою у червні 2023. Мама повернулася в Україну. С самого початку дитині зробили WP, щоб була можливість не тільки вчитися, а ще трохи підробляти по можливості. Зараз дитина в Канаді разом зі своєю старшою повнолітньою сестрою.
-
это не про wp, а про study permit школьнику и visitor record. и только те wp, которые ребенок получает на общих основаниях, т.е. когда родитель работает. к wp cuaet это не относитмя я сказала, ребенок имеет право на свое собственное продление по его вводным
-
Добрый. Подскажите контакты людей, которые доставляют лекарства из Украины. Торонто. Нитроксолин .уролесан и т. д.
-
Добрий вечір. Підскажіть будьласка може хто знає. Якщо в мене немає актуальної приписки в Україні є тільки довідка про зняття з реестраціі і витяг з дії де сказано, що я знявся з обліку чи приймуть в мене заяву на отримання паспорту в консульстві. В мене тільки ID картка а додаток до неї я загубив