PR CUAET
-
Скажіть, а де ви всі відслідковуєте статистику АОP і т.д.?
-
Я знаю много кейсов, где мужья в украине и у них были родственники здесь в канаде. Так жены с детьми подавались без мужа
-
Давайте, потому что все действительно идет иначе для нас …
-
Хто подавав на оформлення паспорту - 172 доллари мані ордер чи ціна зросла у 2025 році?
-
В мене і вчора не вийшло
-
Я вже пів години намагаюсь зайти
-
На місці фотографують
-
У вас працює сайт? Мені сьогодні треба підтвердити свій запис за 30 днів, а увійти не можу 🙄
-
Напишіть своє питання в консульство. Тут в чаті писали люди, що були виписані з житла і більше не прописалися, вони вказали останню адресу прописки. Документи прийняли
-
То ппц☠️
-
Ні, у мене мало бути підтвердження за 7 днів 🙁
-
У чаті або іmmitracker.
-
Ви змогли підтвердити ваш запис?
-
У нас в ТД банке Prime+1.5% по HELoC. Не знаю хорошо это или не очень, но у нас там много финансовых продуктов (RRSP , TFSA). TD Prime Rate сейчас 5.45%
-
коли приходить дип пошта у едмонтон?
-
Це риторичне питання. Відповідь ніхто не дасть. Можуть бути лише припущення...
-
Дякую за відповідь
-
Дякую за лінк!
-
Возможно. Но эта кредитная линия у нас уже было лет 7 и только новый фин советник недавно нам упомянул про "дополнительные" функции.
-
Доброго вечора,хотіла б дізнатись чи можна подавати work permit на новий паспорт. У мами закінчується паспорт в травні цього року,в неї є другий який дійсний до 2032,чи можна не продовжувати старий і подаватись на новий? Та чи потрібно десь прикріпляти данні старого паспорту на якому була віза і зроблений сам work permit. Дуже дякую за відповідь!
12 Jan 2024, 17:45
381279/435869
7 minutes ago