PR CUAET
-
t.me/prcuaet/434142
-
Я подавалась на гуманітарну програму з ліцензованим консультантом. Поїздки вказали лише ті що були в паспорті з 2018 року, дітей з 2022 року. Ніхто не звернув увагу на те що нема інформації до цього часу. А в дітей взагалі свіжі паспорти. Я це збагнула лише коли почала читати форум по Гуманітарній програмі. Подзвонила і запитала за цю помилку. Вони відповіли, що це не велика проблема і якщо буде потрібно то офіцер за це запитає. Але читаю цю гілку і схоже що для мене це може погано закінчитися. Misrepresentation? P.S. От вам і допомога спеціаліста
-
В любому випадку це класний продукт
-
Возможно Alex прав, что подкованным клиентам это не актуально. Но что-то же триггернуло нашего фин консультанта это упомянуть, когда эта услуга у нас уже давно была. Может они видят заметный рост такого мошенничества в последнее время? Есть о чём задуматься.
-
Всім привіт, в понеділок вранці ( приблизно о 8ранку виїзд)13 січня їдемо до Едмонтону, є два місця . Повернення до Калгарі в той же день (приблизно о 4 вечора виїзд). Всім зацікавленим прошу писати в особисті повідомлення
-
Якщо дітям не поставили позначення Cuaet, а в попередньому була. Потрібно заново подавати?
-
Головна плюшка- низький відсоток
-
За HELOC ви мені роз'яснили пару тижнів тому. А що таке маржин акаунт WS