PR CUAET
-
Потрібно в анкеті натиснути Valede, що на останній сторінці з'явилися чорні штрихи
-
Доброго вечора. Може хто відгукнеться у кого дитина планує вступати до університету на осінній семестр і зараз навчається в 12 класі канадської школи. Є питання, щодо вступу з якими не розібралася. Щиро вдячна за розуміння 🤗
-
Всім привіт, в понеділок вранці ( приблизно о 8ранку виїзд)13 січня їдемо до Едмонтону, є два місця . Повернення до Калгарі в той же день (приблизно о 4 вечора виїзд). Всім зацікавленим прошу писати в особисті повідомлення
-
Якщо дітям не поставили позначення Cuaet, а в попередньому була. Потрібно заново подавати?
-
Я бачив нижче тільки на маржин акаунті в WS 😁
-
Головна плюшка- низький відсоток
-
У меня есть єти штрих коды и пишет что я заполнил все поля и т.д
-
За HELOC ви мені роз'яснили пару тижнів тому. А що таке маржин акаунт WS
-
Не відповім. Читайте на сайті консульства. Або напишіть їм на імейл. (Думаю що потрібно, бо дитина росте і змінюється)
-
Замість MP напишіть прізвище та імʼя Вашого депутата
-
@OstapBosak я так розумію враховуючи цю помилку мені потрібно подаватися на WP зі спеціалістом і якось це все пояснювати. Бо я маю дублювати вже існуючу аплікацію. Чи ви допомагаєте з цим?
-
Вибачте, якщо дитині 15 років - то обовʼязково вклеювати фото на подовження паспорту?
-
Читала, з 14 до 16 начебто за бажанням дитини, ну не впевнена
-
Не понятен вопрос. На момент подачи заявки, человек должен был быть в Канаде и с действующим статусом
-
По умовахпрограми головний заявник можебути в Канаді? @OstapBosak підскажіть, чи вірне це твердження?
-
myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
У wp не потрібні подорожі
-
Це коли ми берем в борг від брокера щоб інвестувати під залог наших інвестицій які вже є.
-
В программе есть категория 2, заявителей имеющих право на подачу. Это супруги и дети, находящиеся в Канаде, когда второй супруг имеет здесь родственника из перечня и невыездной из Украины. Вот по родственнику невыездного супруга они имели право на эту программу.
-
Мы же не говорим про мужчин, кто в Украине. А говорим за мужей, через родственников которых подавались жены и дети
12 Jan 2024, 17:45
381327/439187
less than a minute ago