PR CUAET
-
які черги? подав заявку і живи далі, наче десь вистоювати треба , взагалі невідомо кто , ким і скільки часу розглядається та обробляється одна заява, я майже рік чекав при тому що був не в україні так що не треба поділяти в україні ви знаходились чи ні це не має сенсу, якби канада реально хотіла допомогти втікачам від війни , а не витягнути всю робочу силу з європи могли б візу надавати по приїзду, головне щоб у людини був український паспорт чи закордонний паспорт
-
ви не праві, черги на куает саме із за людей із України (а не через тих хто жив у Польщі, чи деінде)! 90% людей з України подалися «на всяк випадок» і власне не збиралися їхати бо в Європі і грошима і житлом допомагають (на відміну від Канади) на постійній основі - тож людям тепліше і ситніше і ближче в Європі. А людей котрі вже жили в Європі багато років і подалося зовсім мало, бо нащо їм кудись їхати якщо вони вже мають і свої мешкання, працю, побут, знають місцеві мови, мають сите життя в цілому і т.п. Тож подавалося і поїхало таких людей дуже мало! Тож ви не володієте інформацією, проте звинувачуєте людей неправомірно!
-
Не ображайте, будь ласка, людей. Кожен має право на власну думку, не треба нікого називати "дурепами". Дякую за розуміння:)
-
Доречі, згідно законодавства Канади, радити та консультувати має право тільки ліцензований міграційний консультант чи адвокат. Ми з вами можемо ділитися тільки своїм досвідом:) Тому, велика подяка @Micellangelo73. Бо він дійсно багато свого часу "вбиває" на нас.
-
Не перекручуйте:) Ну дійсно багато людей, які приїхали по КУАЕТ, але по факту від війни не постраждали. Вони жили роками за кордоном і тут вирішили "воспользоваться возможностью", як то вони кажуть. А потім в нас черги по 2 міс. Я з дочками, наприклад, рішення по КУАЕТ чекали 2 міс., хоча з Маріуполя і жили весь цей час у хостелі. Просто ті, кто жив в Польші швиденько подалися у березні, а ми коли вже вибралися з Маріуполя до підконтрольної території і виїхали в Польшу, то виявилося, що перед нами така черга була, що капець. І черга саме з тих українців, які жили в Польщі багато років. Але люди не винні були, що хтось там не може податися чи хтось там реально постраждав від війни. Вони мали можливість, тому і подавалися, бо хотіли скористатися можливістю. Про це і написали вище коментар про тих, хто по 9 років не жив в Україні:)
-
2,5 років це не швидко, а в рамках програми. Бо всюди є офіційні строки, і наскільки памʼятаю для етапу PNP по AOS це повинно бути 18 міс. Ну а в кого є можливість подаватись зараз і він обирає федеральну чи провінціальну - то я би радила друге, бо зараз це швидко. В мене самої був вибір - ще трохи довчити англійську для Alberta Accelerated Tech Pathway чи йти відразу на AOS, консультант мене запевнила що це буде швидко і не обманула)
-
Це те саме,що батьки,які ніколи не працювали в школі чи в освіті пишуть, що в Канаді погана освіта. Я працювала дома вчителем 9 років, маю поняття про систему освіти, багато читаю про освіту Канади і не можу дати оцінки, бо я компетента в системі освіти України, але не в системі освіти Канади. А ви собі позволяєте критикувати людей,які багато років працюють в сфері міграції і мають багато позитивних кейсів і спілкуються, радяться з іншими міграц. консультантами.
-
а ви міграційний консультант? вчилися, працювали декілька років,щоб судити про компетенцію людини?
-
Можливо, просто є можливість спробувати по інших, як нас сказали, що краще подаватись по Express Entry або Alberta Express Entry, що є хороші шанси.
-
Загалом 2,5 роки
-
Дякую, поки не розглядаємо AOS, бо це найдовший шлях (як казали нам консультанти). Чоловік може податись по Альберта Express Entry, але спочатку розглядали мене головним заявником і зараз документи зробили на мене + Wes в чоловіка є. А зараз не знаємо чи варто все ж по мені зараз подаватись і чи не нашкодить це для наступної подачі по іншій програмі🫣
-
Ось ви так взяли і один взмахом руки обесцінили роботу всіх міграційних консультантів. Логіки в ваших словах не бачу, тому що в інтересах міграційного консультанта обрати оптимальну програму для клієнта,щоб він отримав ПР і порекомендував його іншим. Остап тут дуже гарно розкладає інформацію по поличкам
-
Прохідний бал біля 500 по ЕЕ. Ви рахували спільний бал з чоловіком? Якщо є можливість подаватися по AOS, то чому ні? Думаю,що чоловік без проблем здасть на 5 балів англ
-
Дякую, згідна, звернулась сюди, бо вже брали 4 різних консультації і всюди рекомендують різне. Хотіла б дізнатись чи був в когось схоже досвід і або схожа ситуація🤞🏻
-
Рекомендую к просмотру серию из 7 видео по CELPIP. Это бесплатная версия. Под первым видео ссылка на видео с бесплатными материалами. Он так же предлагает курс за относительно символическую сумму, с 10 лекциями с учебными материалами, полезными словами, фразовыми глаголами, пробными тестами + живой человек проверит ваш тест и даст оценку. Я себе взял, посмотрел первый урок, остался под впечатлением. Мне этот курс зашел, с учетом того что я занимаюсь сейчас с двумя репититорами, один просто поговорить три раза в неделю, со вторым мы каждый урок проходим спикинг тесты. Курс нацелен на сдачу CELPIP 9+, но придется попахать самостоятельно и этот парень рассказывает как правильно учить слова в контексте. На канале так же много другого полезного виде про нюансы CELPIP, частые ошибки и рекомендации. www.youtube.com/watch?v=ZjP2PNFegq8&list=PLWF0AW0Ncw0QRhW9kVEv3n5V7WiVFEhUq&ab_channel=HZadEducation-CoachingCentral