PR CUAET
-
Я їх не памʼятаю. Старих паспортів в мене нема. Я можу лише приблизно згадати дати
-
Дійсний 12 місяців
-
Добрий всім вечір всім ще раз)))) Тільки що подивилась відео Українська Канада про продовження WP. Виникло питання. Автор відео не вказує, що він проходив мед.екзамен і не планує працювати в деяких закладах. А якщо я планую працювати у школі, наприклад, а екзамен проходила у вересні 2022, то термін вже вийшов? Скільки взагалі дійсний цей мед. екзамен??? І якщо я поставлю галочку, що я планую працювати у школі і хочу, щоб мені зняли ОБМЕЖЕННЯ по WP, то мене потім можуть запросити проходити інший екзамен? У IRCC же повинні бути дані про проходження екзамену? Якщо я вкажу « No”, то мені надішлють новий WP знову з обмеженнями?
-
Ми мали фото... з собою не взяли, то бігали в шоперс робити... а потім і не спитали за фото... продовжили на 4 роки... Думаю, краще мати з собою, навіть якщо не згодиться... ніж не мати, а їм раптом потрібно буде...
-
Не рекомендую покладатися на GPT, багато неточностей
-
дякую за відповідь! Заспокоїли, в березні завершується віза
-
Добрий вечір! Чі потрібно робити е візу для Куби, минулого року були і нічого не робили, хто летів недавно, може є якісь зміни?