PR CUAET
-
Тобто вказувати No і мені знову пришлють з обмеженнями (((
-
Дякую. Буду далі чекати
-
Не рекомендую покладатися на GPT, багато неточностей
-
дякую за відповідь! Заспокоїли, в березні завершується віза
-
Це не проблема, українська сторона підтвердить його диплом, і відправить те все в ВЕС. І якщо потрібно нададуть переклад.
-
Перевірте закріплені повідомлення будь ласка, і перечитайте повідомлення які були пару днів тому.
-
Може знаєте за який рік розглядають за 2023 чи 2024? Дякую
-
А як в Торонто з видачею паспортів? Кожного дня? Хто знає.
-
Добрий вечір! Чі потрібно робити е візу для Куби, минулого року були і нічого не робили, хто летів недавно, може є якісь зміни?
-
Это мне дал адвокат такую информацию. Но и без адвоката все понятно. Если вы хотите вызвать сострадания у иммиграционной офицера, то подобные выезды особенно в такие как Мексика и подобные места, явно не вызовут сострадания.
-
Можете скинути посилання бо щось не можу знайти. Дякую
-
Всім привіт. Бачу графік на сайті Едмонтона для продовження дії паспорту. Може інформація не актуальна і щось змінилось ? Дякую
-
Скинув
-
Скинув
-
Доброго вечора, чи можу подати на продовження Study Permit дитині з власного кабінету, чи для цього треба створити окремий кабінет на дитину?
-
Ок. Спасибі
-
Все вірно, видають так як ви описали, на сайті розклад правильний, і слот не потрібен (головне щоб було написано доставлено до дип установи)
-
Здравствуйте, со своего.
-
Не подскажите , а в котором часу их выкладывают?
-
Может при заполнении опросник не корректно ответили на вопрос, сдавали ли вы за последние 10 лет биометрию? Может в этом причина, но если я не ошибаюсь, на розсуд офицера он может запросить повторно.
12 Jan 2024, 17:45
381377/468346
3 minutes ago