Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Отримала ПР по AOS Час від подачі на ПР до отримання Confirmation (а це вже і є зміна статусу) 3 міс. Зараз українцям дуже швидко розглядають заявки. Не факт що EE у вас буде швидше
    1 Reply Last reply
    0
  • t1245273003T Offline
    t1245273003T Offline
    Сергей Кай
    wrote on last edited by
    ви не праві, черги на куает саме із за людей із України (а не через тих хто жив у Польщі, чи деінде)! 90% людей з України подалися «на всяк випадок» і власне не збиралися їхати бо в Європі і грошима і житлом допомагають (на відміну від Канади) на постійній основі - тож людям тепліше і ситніше і ближче в Європі. А людей котрі вже жили в Європі багато років і подалося зовсім мало, бо нащо їм кудись їхати якщо вони вже мають і свої мешкання, працю, побут, знають місцеві мови, мають сите життя в цілому і т.п. Тож подавалося і поїхало таких людей дуже мало! Тож ви не володієте інформацією, проте звинувачуєте людей неправомірно!
    1 Reply Last reply
    0
  • t513733557T Offline
    t513733557T Offline
    Alina Stailovska
    wrote on last edited by
    Не ображайте, будь ласка, людей. Кожен має право на власну думку, не треба нікого називати "дурепами". Дякую за розуміння:)
    1 Reply Last reply
    0
  • t513733557T Offline
    t513733557T Offline
    Alina Stailovska
    wrote on last edited by
    Доречі, згідно законодавства Канади, радити та консультувати має право тільки ліцензований міграційний консультант чи адвокат. Ми з вами можемо ділитися тільки своїм досвідом:) Тому, велика подяка @Micellangelo73. Бо він дійсно багато свого часу "вбиває" на нас.
    1 Reply Last reply
    0
  • t513733557T Offline
    t513733557T Offline
    Alina Stailovska
    wrote on last edited by
    Не перекручуйте:) Ну дійсно багато людей, які приїхали по КУАЕТ, але по факту від війни не постраждали. Вони жили роками за кордоном і тут вирішили "воспользоваться возможностью", як то вони кажуть. А потім в нас черги по 2 міс. Я з дочками, наприклад, рішення по КУАЕТ чекали 2 міс., хоча з Маріуполя і жили весь цей час у хостелі. Просто ті, кто жив в Польші швиденько подалися у березні, а ми коли вже вибралися з Маріуполя до підконтрольної території і виїхали в Польшу, то виявилося, що перед нами така черга була, що капець. І черга саме з тих українців, які жили в Польщі багато років. Але люди не винні були, що хтось там не може податися чи хтось там реально постраждав від війни. Вони мали можливість, тому і подавалися, бо хотіли скористатися можливістю. Про це і написали вище коментар про тих, хто по 9 років не жив в Україні:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Тому що: - умови програм змінюються - для українців зараз набагато пришвидшені строки розглядання і ще є деякі поблажки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    2,5 років це не швидко, а в рамках програми. Бо всюди є офіційні строки, і наскільки памʼятаю для етапу PNP по AOS це повинно бути 18 міс. Ну а в кого є можливість подаватись зараз і він обирає федеральну чи провінціальну - то я би радила друге, бо зараз це швидко. В мене самої був вибір - ще трохи довчити англійську для Alberta Accelerated Tech Pathway чи йти відразу на AOS, консультант мене запевнила що це буде швидко і не обманула)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Отримала ПР по AOS Час від подачі на ПР до отримання Confirmation (а це вже і є зміна статусу) 3 міс. Зараз українцям дуже швидко розглядають заявки. Не факт що EE у вас буде швидше
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Це те саме,що батьки,які ніколи не працювали в школі чи в освіті пишуть, що в Канаді погана освіта. Я працювала дома вчителем 9 років, маю поняття про систему освіти, багато читаю про освіту Канади і не можу дати оцінки, бо я компетента в системі освіти України, але не в системі освіти Канади. А ви собі позволяєте критикувати людей,які багато років працюють в сфері міграції і мають багато позитивних кейсів і спілкуються, радяться з іншими міграц. консультантами.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    а ви міграційний консультант? вчилися, працювали декілька років,щоб судити про компетенцію людини?
    1 Reply Last reply
    0
  • t314971711T Offline
    t314971711T Offline
    Alja Yurkevich
    wrote on last edited by
    Можливо, просто є можливість спробувати по інших, як нас сказали, що краще подаватись по Express Entry або Alberta Express Entry, що є хороші шанси.
    1 Reply Last reply
    0
  • t314971711T Offline
    t314971711T Offline
    Alja Yurkevich
    wrote on last edited by
    Загалом 2,5 роки
    1 Reply Last reply
    0
  • t314971711T Offline
    t314971711T Offline
    Alja Yurkevich
    wrote on last edited by
    Дякую, поки не розглядаємо AOS, бо це найдовший шлях (як казали нам консультанти). Чоловік може податись по Альберта Express Entry, але спочатку розглядали мене головним заявником і зараз документи зробили на мене + Wes в чоловіка є. А зараз не знаємо чи варто все ж по мені зараз подаватись і чи не нашкодить це для наступної подачі по іншій програмі🫣
    1 Reply Last reply
    0
  • t5687377024T Offline
    t5687377024T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Блін то чого ви в цьому чаті сидите, якщо тут всі некомпетентні та радять дурню? Ну чесно, набридло вже це читати, ви тут не один
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Ось ви так взяли і один взмахом руки обесцінили роботу всіх міграційних консультантів. Логіки в ваших словах не бачу, тому що в інтересах міграційного консультанта обрати оптимальну програму для клієнта,щоб він отримав ПР і порекомендував його іншим. Остап тут дуже гарно розкладає інформацію по поличкам
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Прохідний бал біля 500 по ЕЕ. Ви рахували спільний бал з чоловіком? Якщо є можливість подаватися по AOS, то чому ні? Думаю,що чоловік без проблем здасть на 5 балів англ
    1 Reply Last reply
    0
  • t314971711T Offline
    t314971711T Offline
    Alja Yurkevich
    wrote on last edited by
    Дякую, згідна, звернулась сюди, бо вже брали 4 різних консультації і всюди рекомендують різне. Хотіла б дізнатись чи був в когось схоже досвід і або схожа ситуація🤞🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t690256121T Offline
    t690256121T Offline
    Leonid Petrov
    wrote on last edited by
    Рекомендую к просмотру серию из 7 видео по CELPIP. Это бесплатная версия. Под первым видео ссылка на видео с бесплатными материалами. Он так же предлагает курс за относительно символическую сумму, с 10 лекциями с учебными материалами, полезными словами, фразовыми глаголами, пробными тестами + живой человек проверит ваш тест и даст оценку. Я себе взял, посмотрел первый урок, остался под впечатлением. Мне этот курс зашел, с учетом того что я занимаюсь сейчас с двумя репититорами, один просто поговорить три раза в неделю, со вторым мы каждый урок проходим спикинг тесты. Курс нацелен на сдачу CELPIP 9+, но придется попахать самостоятельно и этот парень рассказывает как правильно учить слова в контексте. На канале так же много другого полезного виде про нюансы CELPIP, частые ошибки и рекомендации. www.youtube.com/watch?v=ZjP2PNFegq8&list=PLWF0AW0Ncw0QRhW9kVEv3n5V7WiVFEhUq&ab_channel=HZadEducation-CoachingCentral
    1 Reply Last reply
    0
  • t314971711T Offline
    t314971711T Offline
    Alja Yurkevich
    wrote on last edited by
    Доброго вечора!) Підкажіть будь ласка🙏: якщо я планувала подаватись по ЕЕ (є 3 роки іноземного досвіду, англ 9, до 30 років, бакалавр). Кваліфікований досвід роботи в Канаді (рік) буде в червні. Планувала створити профіль в ЕЕ зараз, але не впевнена чи балів буде достатньо. Інший варіант - в чоловіка Джоб-офер (кваліфікована робота) в Hospitality (Альберта). Розглядали варіант подати його по Alberta Express Entry. Чи був у когось досвід подаватись по ЕЕ з нижчими балами, ніж 500? Чи є взагалі сенс створювати профіль чи це може нашкодити для подальшої подачі? Чи краще одразу подаватись по чоловіку? *можливо в когось був схожий досвід, також читала, що тут є консультант, який відповідає на деякі запитання. Заздалегідь дякую🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    ви з якого міста?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.