PR CUAET
-
Шукайте там ваше консульство, на цих фото усі три консульства
-
Цікаву ситуацію описала Ольга. В мене виникло питання: чи може ця дитина отримати, окрім ворк перміту, ще й стаді перміт? Адже в подальшому вона планує вчитися в коледжі і він їй буде потрібен. Якщо ні в кого з батьків не буде дійсного ворк перміту, їй дадуть стаді перміт? Чи вона зараз може одночасно податися і на ворк і на стаді?
-
Ще досі не працює. В мене візит на 14 січня, переживаю, що я його не підтвердила
-
Як це ? На одній фото пише в понеділок 13-14 на іншій 17-17.30
-
Робили фото вдома на телефон. PR картки вже давно на руках, провела за іншою програмою.
-
Вітаю! Заповнюю заяву на продовження OWP по CUAET. Чи правильно я вибрала пункт в розділі "I'm applying for the one or more of the following "? Дякую
-
Якщо подаюсь зі свого кабінету, то система визначає що це я особисто подаюсь на Study Permit. А мені треба подати на дитину. Як це можна зробити?
-
З початку грудня в Торонто наявність фото обов'язково
-
Доброго вечора. А що ви маєте на увазі всі локації українські ? Що саме ви налаштовували ?
-
Волмарт наприклад тільки кажіть канадцям в інчах 4 на 6
-
Добре, дуже дякую
-
Ми дивимось лише продовження.
-
Я вам чесно не скажу, бо не знаю як це зробити. Моя дитина це зробила. Вона зайшла в налаштування віндовс і змінила вручну адресу перебування і час. Ввела нашу українську адресу і автоматично час підтягнувся український. Ноутбук тепер показує наше українське місцерозташування...
-
Дякую
-
Подати заново і оплатити, вони написали, що відмова не впливає і кожну подачу розглядають окремо.
-
Ну в принципе да. Ну что то не охото рисковать. Тут уже как каждый на свой страх и риск
-
Підкажіть будь ласка, скільки коштує подача на федеральний етап?
-
Хто знає бенефіт карта покриває лікування зубних каналів у дитини? м. Едмонтон?
-
Добрий вечір я не можу зайти на сайт консульства,не розумію чому? Чи хтось стикався з такою ситуацією?
-
Так, Але не в Калгарі
12 Jan 2024, 17:45
381421/435411
2 minutes ago