PR CUAET
-
Вказуєте ні, і так як ви невиїжали із Канади вам непотрібно заново проходити мед.екзам
-
Заскріньте, як у вас пише Головне, щоб статус «на обліку» і формувався qr
-
Добрий вечір! Маю ворк перміт до 27 року, зробила новий паспорт з яким планую податися на продовження вп (до кінця березня 2025), але віза є лише в попередньому паспорті і він також діє до 27 року. Чи потрібно буде подаватися на візу в новий паспорт після отримання нового вп? Чи потрібно проходити медичний огляд, якщо попередній я робила у березні 2024 року? Підкажіть, будь ласка, також чи є якась можливість забрати обмеження щодо навчання у вп? Хотілось би хоча б курси пройти, але вони підпадають під заборону. Дякую
-
-
В мене була схожа ситуація. Але навіть трохи більш загадкова. Мені прийшло запрошення, як головному апліканту, а доньці (вона зі мною в Канаді, 16 років) і чоловікові (в Україні) не прийшли запрошення. Я 7 місяців дзвонила і писала в IRCC. Просто «Васько» замість трьох кнопочок зміг нажати тільки одну. Ось три дні тому, після 7 місяців вмовлянь телефоном та через веб-форму, нарешті прийшли запрошення і на інших аплікантів. На мій погляд, краще писати на веб-форм. Бо дзвінки і що вони відповідають- то окремий вид знущань і ніякого толку
-
Так, ми також виізджали до США и випитого рекордс дитині не анулювали. Але зараз я подалася на продовження свого ВП та визито рекордс дитині і треба терміново на чотири дні в США . Питання: як заїхати назад зі старими візітор рекордс и моїм ворк пермітом, які ще дійсні, у період коли продовження ВП і Візітор в процесе?