PR CUAET
-
Так, ми також виізджали до США и випитого рекордс дитині не анулювали. Але зараз я подалася на продовження свого ВП та визито рекордс дитині і треба терміново на чотири дні в США . Питання: як заїхати назад зі старими візітор рекордс и моїм ворк пермітом, які ще дійсні, у період коли продовження ВП і Візітор в процесе?
-
На обліку, qr код є
-
Підкажіть будь ласка, пдф форма імм 5710. Там є питання коли в'їхав в Канаду перший раз і коли останній раз. Якщо я вїхала в Канаду один раз і більш її не покидала, то мої дати повинні співпадати, але система не пускає і при валідауії пише помилку
-
также, как вы вьезжали до этого.
-
а так, дякую. останню не обв'язково
-
естесно. они будут продолжать быть действительными даже когда вы получите новые. срок их годности указан на них самих для возвращения вам нужна виза
-
Тобто якщо обидва документа -мій ВП і її Взітор рекорд ще дійсні, не дивлячись на те що подалися на нові документи і мені і дитині, я можу виїхати в США і повернутися, не боячись що будуть проблеми при поверненні?
-
а поле для последнего вьезда обязательное? оно может быть опционным
-
Всім привіт чи може хтось знає чи є якийсь трошки рух по програмі Воззʼєднання Сімей. Дякую
-
По aor немає руху вже місяця 4, на жаль. Зупинилися
-
Дякую, надіємося на краще
-
Знаєте може якийсь нормальний сайт де відслідковується це все ?
-
Сьогодні давали посилання на трекер, пролистайте трохи вище
-
Вітаю, написали в особисті
-
Вітаю, написали вам
-
Дякую
-
Як думаєте, чи відкриють family reunification ще?
-
Як думаєте, чи відкриють family reunification ще?
-
TeaPenguin тут топік з приводу вашого повідомлення. Але на жаль відповіді не має
-
Було б звісно добре, але якби спочатку вже існуючі заявки обробили нормально 😑
12 Jan 2024, 17:45
381514/467035
16 minutes ago