PR CUAET
-
Тобто якщо обидва документа -мій ВП і її Взітор рекорд ще дійсні, не дивлячись на те що подалися на нові документи і мені і дитині, я можу виїхати в США і повернутися, не боячись що будуть проблеми при поверненні?
-
а поле для последнего вьезда обязательное? оно может быть опционным
-
Всім привіт чи може хтось знає чи є якийсь трошки рух по програмі Воззʼєднання Сімей. Дякую
-
По aor немає руху вже місяця 4, на жаль. Зупинилися
-
Дякую, надіємося на краще
-
Знаєте може якийсь нормальний сайт де відслідковується це все ?
-
Сьогодні давали посилання на трекер, пролистайте трохи вище
-
Вітаю, написали в особисті
-
Вітаю, написали вам
-
Дякую
-
Як думаєте, чи відкриють family reunification ще?
-
Як думаєте, чи відкриють family reunification ще?
-
TeaPenguin тут топік з приводу вашого повідомлення. Але на жаль відповіді не має
-
Було б звісно добре, але якби спочатку вже існуючі заявки обробили нормально 😑
-
Добрий ранок. Підскажіть, якщо на руках є подовжений ВП, але термін візи в паспорті менше 6-ти місяців, чи будуть проблеми на кордоні чи з посадкою на літак при поверненні в Канаду.
-
(888) 242-2100 Спочатку вводите свій UCI, потім підтверджуєте, що він коректний (цифра1), потім з опцій обираєте 3 (питання, які часто задають стосовно аплікацій), з наступних опцій обираєте 2 (спонсорування для ПР), і нарешті 0 (поговорити з оператором).
-
Подались на программу 7 січня 2024 для мами. Вже рік а досі немає AOR. Мамі 81 рік. Куди можна подзвонити щоб спитати чи хоч бачать нашу справу / аплікацію?
-
Думаю не відкриють
-
Добрий ранок. Підскажіть, якщо на руках є подовжений ВП, але термін візи в паспорті менше 6-ти місяців, чи будуть проблеми на кордоні чи з посадкою на літак при поверненні в Канаду.
-
Всім привіт! У мене питаннячко: мій син рік працював (працює?) на будівництві. Є контракт, податки платились. На ПР ще не подавався. На роботі йому сказали, що до весни для нього немає роботи. Чи може він податися на допомогу? Чи впливає це на ПР чи краще не подаватись? Ми в Галіфаксі (якщо це має значення).
12 Jan 2024, 17:45
381520/472091
4 minutes ago