PR CUAET
-
Вітаю, написали вам
-
Дякую
-
Як думаєте, чи відкриють family reunification ще?
-
Як думаєте, чи відкриють family reunification ще?
-
TeaPenguin тут топік з приводу вашого повідомлення. Але на жаль відповіді не має
-
Було б звісно добре, але якби спочатку вже існуючі заявки обробили нормально 😑
-
(888) 242-2100 Спочатку вводите свій UCI, потім підтверджуєте, що він коректний (цифра1), потім з опцій обираєте 3 (питання, які часто задають стосовно аплікацій), з наступних опцій обираєте 2 (спонсорування для ПР), і нарешті 0 (поговорити з оператором).
-
Всім привіт! У мене питаннячко: мій син рік працював (працює?) на будівництві. Є контракт, податки платились. На ПР ще не подавався. На роботі йому сказали, що до весни для нього немає роботи. Чи може він податися на допомогу? Чи впливає це на ПР чи краще не подаватись? Ми в Галіфаксі (якщо це має значення).
-
Трюдо не має. Парламент не працює. Після виборів консерватори продовжать? Сумніваюсь. Вони категорично виступають проти
-
Я десь читала що було 25 тис заявок. Квот 15 тис на рік. Тобто всі інші люди перейдуть на наступний рік. Так що сумніваюсь що вони поновлюватимуть прийом заявок
-
Скажіть, будь ласка, на які email адреси писати у Торонто і в Оттаву? Раніше хоч в Оттаву можна було додзвонитися, а зараз взагалі без шансів.😞 Дякую!
-
Я можу відповісти на питання, якщо планує вступати в університет в Онтаріо