PR CUAET
-
Трюдо не має. Парламент не працює. Після виборів консерватори продовжать? Сумніваюсь. Вони категорично виступають проти
-
Я десь читала що було 25 тис заявок. Квот 15 тис на рік. Тобто всі інші люди перейдуть на наступний рік. Так що сумніваюсь що вони поновлюватимуть прийом заявок
-
Скажіть, будь ласка, на які email адреси писати у Торонто і в Оттаву? Раніше хоч в Оттаву можна було додзвонитися, а зараз взагалі без шансів.😞 Дякую!
-
Я можу відповісти на питання, якщо планує вступати в університет в Онтаріо
-
Ми в такій ситуації. Шукайте університети/коледжі, які досі дають для CUAET місцеві ціни. Університет Альберти, наприклад. Якщо хочеться в конкретний виш, питайте в них напряму, що робити. Є їхні власні гранти і субсидії, що малоймовірно отримати, але все ж. Ще такий момент, багато вишів починають рахувати доместік фі з моменту подачі на пр, а не отримання. З гуманітаркою тут інша історія, бо з моменту аіп мало б рахуватися — але треба питати безпосередньо у виші
-
Ви самі зрозуміли що спитали? Що вам не зрозуміло в моїй відповіді?
-
Якщо питання тільки в офіційному перекладі свідоцтва про народження, то я не думаю що це вже такі великі розтрати у всьому цьому процесі. У формі на візову аплікацію ви все одно будете вказувати себе як їхніх родичів і місце вашого проживання. Чи не викличе це питання у офіцера що діти живуть у Канаді, а вони просто їдуть як туристи. Ми завжди робили батькам візи через запрошення, і показуючи план їхнього візиту - час з родиною, відвідування ніагарського подопаду і так далі. Фінанси на поїздку показували все з їхньої сторони. Колись у 2016 така віза займала тиждень, зараз все дуже довго але треба і зробити все правильно. Якщо дають то до кінця паспорту - майте на увазі щоб паспорти були свіжі.
-
Це неважливо яка поїздка, на момент коли вам прийняли позитивне рішення по програмі і вас не буде в Канаді, це буде проблемою.
-
В мене теж на 14 січня!🤯