PR CUAET
-
Рекомендую к просмотру серию из 7 видео по CELPIP. Это бесплатная версия. Под первым видео ссылка на видео с бесплатными материалами. Он так же предлагает курс за относительно символическую сумму, с 10 лекциями с учебными материалами, полезными словами, фразовыми глаголами, пробными тестами + живой человек проверит ваш тест и даст оценку. Я себе взял, посмотрел первый урок, остался под впечатлением. Мне этот курс зашел, с учетом того что я занимаюсь сейчас с двумя репититорами, один просто поговорить три раза в неделю, со вторым мы каждый урок проходим спикинг тесты. Курс нацелен на сдачу CELPIP 9+, но придется попахать самостоятельно и этот парень рассказывает как правильно учить слова в контексте. На канале так же много другого полезного виде про нюансы CELPIP, частые ошибки и рекомендации. www.youtube.com/watch?v=ZjP2PNFegq8&list=PLWF0AW0Ncw0QRhW9kVEv3n5V7WiVFEhUq&ab_channel=HZadEducation-CoachingCentral
-
Доброго вечора!) Підкажіть будь ласка🙏: якщо я планувала подаватись по ЕЕ (є 3 роки іноземного досвіду, англ 9, до 30 років, бакалавр). Кваліфікований досвід роботи в Канаді (рік) буде в червні. Планувала створити профіль в ЕЕ зараз, але не впевнена чи балів буде достатньо. Інший варіант - в чоловіка Джоб-офер (кваліфікована робота) в Hospitality (Альберта). Розглядали варіант подати його по Alberta Express Entry. Чи був у когось досвід подаватись по ЕЕ з нижчими балами, ніж 500? Чи є взагалі сенс створювати профіль чи це може нашкодити для подальшої подачі? Чи краще одразу подаватись по чоловіку? *можливо в когось був схожий досвід, також читала, що тут є консультант, який відповідає на деякі запитання. Заздалегідь дякую🙏
-
ви з якого міста?
-
Едмонтон , магазин Орбіт. Там допоможуть
-
Нуу, в программе АОС действительно нет бальной системы и есть типа "ускоренное" рассмотрение кейсов украинцев. Это официально написано на оф сайте
-
доброго вечора. підкажіть будь ласка, якщо хтось в курсі. планую подаватися по Alberta Rural Stream. працюю в школі асистентом вчителя. в Україні була вчителем багато років. екзамен здала. в Документах про роблту -написано ФУЛ тайм, але по факту 28-31 за тиждень. це є проблемою чи може все таки пройде? працюю вже другий рік в школі в Альберті.
-
А для провінційного? Дякую за відповідь
-
Вся Канада, крім Квебеку. Найбільш інтимно знайомий з Онтаріо, Альбертою та Манітобою. Також одна з моїх найсильніших сторін LMIA. Це моя можна сказати спеціалізація. Я працюю на роботодавців, і роблю для них LMIA. Тому якщо є потреби в цьому - то в мене саме по LMIA дуууже хороший track record.
-
Можна в приватні. Але грубо десь так: Консультації я зараз здебільшого провожу вечорами пілся 7ої (по Торонто). На консультації (якщо цікавить ПР) я розкажу про те як працює система з грубшого, і детально розкажу про програми які цікавлять, або які на мою думку підходять найкраще саме для вашої ситуації. Зазвичай стараюся показати мінімум 2-3 різні варіанти (крім випадків де дуже легко і гарно заходить якась програма, і потреби щоб інше шукати просто немає). Також можна звісно задавати будь які питання які належать до мої компетенції (не відмовлю і в відповіді на будь які побутові запитання, але це вже не в ролі експерта, а в ролі імігранта з досвідом :) ) Після консультації я також напишу детальний перелік інформації про яку говрили, з ссилками на всі офіційні джерела. У формі шпаргалки. Бо інформації за годину дуже багато, і все запямтати (особливо через тиждень-місяць) може бути дуже складно. Також вказую вартість своїх послуг по тих програмах про які говорили, якщо ви захочете зімною працювати на якомусь з етапів, або на всьому ланцюжку подач.
-
Дякую, окрім сертифікованого перекладу, більше ніяких вимог до довідки про несудимість?