PR CUAET
-
Так я в слот Proof of med exam прикріпила листа, що проходила там-то в такі дати, прошу зарахувати мені цю медицину згідно полісі о 5-ти річній валідності мед екзаму. В самій аплікації вказувала, що хочу зняти обмеження. В полі для коментарів десь в кінці форми 5710
-
Доброго дня, по вашому першому питанню: друг також не оновив дані вчасно, зробив це перед подачею на паспорт, документ вийшов отакий, але з ним прийняли на подачу на паспорт, щоправда в консульстві в Таїланді, але їм потрібно саме щоб був "на обліку", інше їх не цікавить
-
Як отримати візит до консульства: 1. Спочатку запишіться до "черги очікування" можна до усіх трьох консульств! За кілька тижнів консульство заПРОПОНУЄ слот вам особисто (це ті слоти від яких люди відмовляються або забули підтвердити) можуть бути як і "на завтра" так і на через пів року. Ви маєте щодня перевіряти ваш особистий кабінет на сайті е консул чи не прийшли пропозиції візита та (у випадку якщо вам підходить час та дата) підтвердити візит протягом 24 годин, інакше він передається наступному в черзі. 2. Пробуєте забронювати слот САМОСТІЙНО кожного дня опівночі по Києву з'являються 12 нових слотів (ОКРІМ тих днів що будуть в червні субботою та неділею тобто вихідними). АЛЕ!!! Щоб ви їх побачили та зловили ОБОВ'ЯЗКОВО треба перевести час на київський в налаштуваннях у вашому комп'ютері або ноуті. Одночасно можна користатися цими двома способами та отримати візит за цим посиланням: mfa.gov.ua/consul/forua/e-cherga
-
Я недавно з нею говорила. Порталів ще не було. Від сертифіката на той момент минуло 5 місяців. Ми і ще одна людина отримали сертифікат в районі Різдва. Думаю, що нам новин раніше червня-липня чекати не варто. Я рахую півроку від еліджибіліті до порталів в інших провінціях і заміняю в цьому рівнянні еліджибіліті на сертифікат для тих, хто з Квебека. Мені здається, що це все, що мав зробити Квебек (дати сертифікат), і наступними мають бути портали.
-
Можливо, будемо бачити. Ось у лютому побачимо, чи буде якийсь рух по справі моїх знайомих, які вже 5 міс з сертифікатом. До речі, ця програма і квоти на спонсорство - це дві окремі речі. Але так, ця програма належить до серії гуманітарних, тому квоти можуть грати роль.
-
Дякую, зараз буду писати, я сьогодні вже приїхала в Отаву з іншого міста, буде дуже шкода, якщо мене не приймуть 🥺
-
Я хочу вас засмутити або просто приготувати до можливих неочікуваних новин. Насправді якщо ви навіть отримали сертифікат, далі все одно йде робота за квебеком, а саме квоти. Нас, хто з Квебеку, скоріше за все відокремили в окрему групу і федерали будуть чекати поки Квебек буде мати нові квоти і лише тоді давати фінальне рішення. Звичайно, це не достовірно і я дуже сподіваюся що після сертифікату невеликий час почекати і все)))) Буду дуже рада цьому! Проте подивіться на час очікування - гуманітарні, спонсорство в Квебек. 35-50 місяців. Якщо все залежить від квот, то це погано і додатково після сертифікату можна очікувати ще дуже довго, 1 рік, а може 2, чи 3) В залежності від квот.