PR CUAET
-
Якщо коротко - то бути в Канаді 2 роки з 5 та дружити з законом.
-
Дякую 🙏💫
-
Чому не популярний? Я думаю, що його більше обговорюють в квебекській темі, от і все 😊 Я здавала tefaq, чоловік здавав, двоє знайомих здавали. До TCF готується тільки одна знайома. Тож в моїх кругах більш популярний tefaq
-
Я зловила 2 сорти з телефона
-
Вже бачу що у всіх Піду напишу скаргу)
-
Доброго дня! У мене все ще не працює «записатися на прийом» що у вас?
-
Если кто-то может или знает как помочь ускорить процесс дайте знать. Уже пол года прошло в момента утери паспорта сдвинуться с мертвой точки не могу
-
Ребята, напишите пожалуйста как занять очередь в консульстве? Если проще не в Эдмонтоне то где проще?? Напишите плиз🙏🙏🙏
-
Здравствуйте. Написала вам на Вайбер
-
Ничего себе, они же вроде ввели нововведения, что на получение, тоже нужно ловить слот
-
Подскажите, мне нужно забрать готовый паспорт в консульстве Торонто, как это можно сделать? Ловить Слот? На получение паспорта, кто ловил, реально словить слот на получение?
-
Але запис вашого іспиту оцінюють у Франції, а не екзаменатори
-
Я також задавала в Point 3, два рази, там дійсно всі адекватні та допомагають підчас іспиту. Двічі здавала як раз тому що люблять поставити 388 😂
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка , якщо чоловік іде з дитиною в консульство. Що саме йому потрібно з резерву? Дякую
-
Щодо аудіювання, раджу слухати підкасти, спочатку вам буде здаватися, що ви нічого не розумієте, потім буде зрозуміло основний контекст, а потім вже зʼявиться навичка відокремлювати слова. Вона і допомагає на екзамені.