PR CUAET
-
Вони це пишуть в переліку документів для оформлення паспорту дитині, що не досягла 16річного віку😔
-
Напишіть в кого зайде на сайт
-
і це не заявок, а людей в заявках. 17438 людей в заявках, якщо в середньому 3 людини в заявці. то виходить 6000 заявок було за нашою програмою станом на вересень
-
Дякую
-
Це лише якщо ваш чоловік буде оформлювати паспорт вашій дитині і забирати потім його. Якщо ви-то вам ця довідка не потрібна
-
Лучше сначала пойти к нотариусу в Украине и узнать какие ему необходимы документы для переоформления. Потом здесь у нотариуса все оформить и заверить и отправить на апостиль в консульство. По времени за пару недель можно справиться. Плюс доставка в Украину 3-4 недели.
-
До дитини це не має ніякого відношення,якщо вашій дитині немає 18 років
-
Що стосується сплати за навчання, то треба питати в кожного вишу окремо - я не знаю чи наразі хоч один універ в Онтаріо надає сплату за канадськими цінами для українців. Така програма існувала, наскільки я знаю, більше таких знижок не дають.
-
Добрий день. Потрібна термінова юридична допомога по питанням організації бізнесу по отриманню ліцензію для пасажирських перевезень можливо також вантажних
-
Так, все вірно, це я помилився. Звіт не не рахує жовтень
-
Якщо батько приходить з дитиною до 16 років а не мама. Так написано
-
Мы писали за 3 года только,так же иммиграционный консультант сказал,что этого достаточно
-
Если жилье в зоне боевых действий и прописаны дети, то нужно будет ещё решение попечительского совета для дарственной, тогда лучше сразу также узнать, какие документы им нужны для разрешения и их тоже сразу сделать.
-
Для допомоги потрібно взяти форму на фірмі ROE ( records of employee) до 4 тижнів і потім на service.ca online можна податися на допомогу (Онтаріо)
-
Нам помогла,стала на очередь для сына на паспорт в декабре,и вот 21 января едем подавать(ставала на очередь во все консульства)
-
Дякую! Планує подаватись, коли почне працювати, коли будуть пейстаби
-
Вітаю! Подаю на подовження WP. В мене їх 2. Перший з тим, що я в*їхала видали в аеропорту( він до грудня 2025). Та 2 зі знятими обмеженнями(він до листопада 2026). формі 5710 треба вказувати номер UCI. Та номер по якому в*їха в Канаду. Питання який мені вказувати номер WP? Дякую!
-
Дякую
-
Дякую
-
Всім привіт
12 Jan 2024, 17:45
381807/466710
3 minutes ago