PR CUAET
-
Мені щось порекомендуйте маю двох студентів а ПР по сімейній ще років 2 чекати)
-
В мене було також питання. Я робила ще по приїзду у 2022 році. Тому прикріпляєте свій документ е-медікал інфо (та ще ваше іото повиннобути) , і пояснюєте що згідно новій інформації на оф сайті, від дійсний 5 років
-
Скажіть будь ласка, для фотки на стаді перміт треба щоб всі пункти виконувались?
-
Це видає консульство України. Звертайтесь туди
-
Всім привіт 🙋♀️ Можливо можете підказати яким чином краще підготуватися до compréhension écrite при здачі TEF Canada ? Буду дуже вам вдячна якщо знаєте якісь ресурси для підготовки. 🤗
-
У вас есть Cristal ball)?
-
Спасибо вам большое за ответ. А вы были именно в дни приёма (вторник и четверг, как указано на сайте)? Вас приняли утром, значит там просто живая очередь?
-
Медогляд дійсний 5 років, якщо ви не виїжджали за цей час за межі Канади. Я в опитуванні відповідала "так" і додавала найперший медогляд, той що робили для подачі на CUAET в 2022.
-
Всім привіт 🙋♀️ Можливо можете підказати яким чином краще підготуватися до compréhension écrite при здачі TEF Canada ? Буду дуже вам вдячна якщо знаєте якісь ресурси для підготовки. 🤗
-
@tenzi18 [362262138] заблоковано.
-
/ban@prcuaet_bot
-
В мене була така сама ситуація. Я вказувала номер WP того що без обмежень - останній.
-
Хтось може підказати, в чому проблема, з усіх браузерів з тел і компа отаке, не можу зайти на сайт
-
Shhh... quiet now. Muted Тензиле🤍. Reason: покупка слотів
-
@tenzi18 [362262138] був 🔇 обеззвучений. Причина: покупка слотів
-
/mute покупка слотів
-
В Канаді?
-
Да, переменная будет ниже фиксированной, готов поспорить с вами официально и подписать документы у юриста на $5,000
-
Дякую! А ви зберігали пропорції щоб розмір віж підборіддя до мокушки був від 31 до 36мм?
-
Просто робили фото на телефон на фоні білої стіни, так само в на WP
12 Jan 2024, 17:45
381870/466635
4 minutes ago