PR CUAET
-
Такого немає. Відмова по гуманітарній програмі не має якигось серйозних наслідків. Все що треба зробити це згадувати цю відмову у всіх наступних подачах, але це все.
-
Я в тому числі займаюся гуманітарною програмою. Якщо цікавить - пишіть в приват.
-
Так дійсно є. Але кількість людей які так на абум отримали ПР. направді мала. В сумі (не залежно чи були причини чи ні), за останні 2 роки ще навіть не набралася 1000 Українців хто отримав по цьому ПР. І відмов зараз по цьому тільки більше стає - не меньше.
-
З вашими даними в Онтарио єдиний варіант OINP Job Offer in-demand. Проте якщо ваш НОК та роботодавець не підходять, я б втікав в Альберту як умога скоріше.
-
Вся інформація є на офіційному сайті, поставте таймер на 15 хвилин і присвятить їх пошуку через неможу. ) а то 2 хвилини пошуку і все. До того ж надали посилання, перейдіть і подивиться, там все є.
-
ось знайшла Вы не можете претендовать на гуманитарную программу, если у вас было негативное решение от IRB в течение последних 12 месяцев. Однако это правило не применяется, если: у вас есть дети в возрасте до 18 лет, жизнь которых значительно ухудшится, если вы будете высланы из Канады, или у вас есть доказательства, что вы или один из членов вашей семьи страдает от опасного для жизни заболевания, которые нельзя вылечить в вашей стране.
-
Поки що ніяк. Хороша програма нова про родичів. Але там термін до 22.10.24, я не встигну отримати свій pr, але якщо терміни цієї програми продовжать і я встигну отримати свій pr, то буду подавати мамині документи по цій програмі
-
Ок. І як ви вирішили подаватись, якщо не секрет?
-
Я запитувала ще у інших 3 імміграційних консультантів. Ніхто не сказав подаватися, всі скащали, що шанси невеликі, Оксана Тодоренко сказала, що шансів взагалі немає. Моїй мамі 71 якщо що
-
Справді?) Тоді ок. Але для широкого бачення ситуації краще взяти ще консультацію у когось іншого
-
Навіть вартість озвучила за цю програму, яку вони беруть
-
Чому Ви так вирішили? Мені вона надала інформацію, що працює і що було багато успішних кейсів
-
Міллер
-
Хто не працює?
-
Рекомендую звернутися до іншого консультанта. Вона як мінімум не працює з цією програмою. Якщо ви справді хочете отримати pr для мами то треба думати.. бо по економічних програмах це досить складно
-
Правда, что написано на официальном сайте Канады, всё остальное ваши домыслы.
-
А що правда?
-
Опять вам пишу...что ваше сообщение, что "немедленно покинуть территорию Канады в случае отказа по гуманитарной программе" это неправда. Не пишите это нигде.
-
Саме через це я цю ідею відкинула назавжди Суть Гуманітарноі програма - це останній шанс для людини отримати PR, якщо вже не існує інших варіантів. І подаватися по цій програмі можна лише тоді, коли жодна інша програма не підходить. Так от якщо був останній шанс і інших програм не було і людина отримала відмову, то які юридичні наслідки? Які підстави залишатися в країні?
-
Вы пишите, что "немедленно покинуть территорию Канады" . Этим вы вводите в заблуждение других людей.
12 Jan 2024, 17:45
38188/466076
2 minutes ago