PR CUAET
-
Ок. І як ви вирішили подаватись, якщо не секрет?
-
Я запитувала ще у інших 3 імміграційних консультантів. Ніхто не сказав подаватися, всі скащали, що шанси невеликі, Оксана Тодоренко сказала, що шансів взагалі немає. Моїй мамі 71 якщо що
-
Справді?) Тоді ок. Але для широкого бачення ситуації краще взяти ще консультацію у когось іншого
-
Навіть вартість озвучила за цю програму, яку вони беруть
-
Чому Ви так вирішили? Мені вона надала інформацію, що працює і що було багато успішних кейсів
-
Міллер
-
Хто не працює?
-
Рекомендую звернутися до іншого консультанта. Вона як мінімум не працює з цією програмою. Якщо ви справді хочете отримати pr для мами то треба думати.. бо по економічних програмах це досить складно
-
Правда, что написано на официальном сайте Канады, всё остальное ваши домыслы.
-
А що правда?
-
Опять вам пишу...что ваше сообщение, что "немедленно покинуть территорию Канады в случае отказа по гуманитарной программе" это неправда. Не пишите это нигде.
-
Саме через це я цю ідею відкинула назавжди Суть Гуманітарноі програма - це останній шанс для людини отримати PR, якщо вже не існує інших варіантів. І подаватися по цій програмі можна лише тоді, коли жодна інша програма не підходить. Так от якщо був останній шанс і інших програм не було і людина отримала відмову, то які юридичні наслідки? Які підстави залишатися в країні?
-
Вы пишите, что "немедленно покинуть территорию Канады" . Этим вы вводите в заблуждение других людей.
-
Я дану програму розглядала для своєї мами. Після консультації з Міллер і вивчення програми і ситуації, я для себе цю ідею відкинула назавжди. Чушь так чушь. Я ж не на чому не наполягаю. Хочете - подавайтеся, це особисте рішення і вибір кожного
-
Кто-то задавал такой вопрос в группе иммиграционному адвокату. Он ответил что можно еще раз подавать на гуманитарную программу, но тогда аргументы должны быть ещё более железо - бетоннее . Ну и по другим естественно можно тоже подавать.
-
Кто вам сказал такую чушь, вы путаете гуманитарную программу и подачу на беженство.
-
не покидати ,а не подавати деякий час ,але ось не знаю по цій же програмі чи інших
-
Я понимаю
-
Хіба я з Вас брала гроші? Кожен може відкрити програму і прочитати, взяти консультацію у спеціаліста і прийняти рішення. В чому проблема?
-
Та ви що) давайте скріни
12 Jan 2024, 17:45
38195/466266
about a minute ago