PR CUAET
-
Так, це той самий акаунт.
-
Може хтось підказати де зробити фото для загран паспорту, Якщо буду їхати в Україну без дитини, робити йому паспорт. Вони просять привезти фото 10х15.. я Зробила сьогодні у шоперсі… але мені здається, що не те що треба… вони не могли знайти розмір… і фото виглядає дуже маленьким
-
сину 14 запрошення не було. А старшему 16 то прийшло
-
Усі дні перебування в Канаді в статусі особи під захистом (Protected Person) зараховуються як половина дня за кожний день. Максимально за цей період можна зарахувати до 365 днів (тобто 730 днів фактичного перебування в Канаді під захистом = 365 зарахованих днів). P.S Люди, будь ласочка, якщо ви не маєте жодного відношення до імміграції Канади - не коментуйте! не водить люде в оману.
-
Наскільки я знаю - ні. Вам приходить лист, що 6 місяців з моменту подачі заявки Ви можете працювати. Зазвичай ворк перміт розглядають до 6 місяців. І ніхто не дивиться, скільки у Вас до кінця, бо маєте 6 місяців з дня подачі.
-
Добрый вечер всем участникам группы, подскажите пожалуйста есть ли кто- нибудь здесь кто работал в Держ службе, запрашивали ли на федеральном этапе доп. документы?Спасибо заранее за ответ
-
Дякую, просто в тому акаунті не відображається аплікація на PR, лише останнє оновлення по продовженню WP.
-
ви казали про грамадянство. Грамадянство без пр, (а пр можно отримати тільки на підставі позитивного рішенні що до ревьюджі (ми ж кажемо саме про цю программу) не можна подаватися. Що вам дивно, корява напис на сайті іміграції? Буває! Не уявлеєете скільки в практиці буває дійсно курьезних моментів.