PR CUAET
-
Та ви що) давайте скріни
-
Про що ви говорите? Де ви таке читали?)
-
Ніхто з украівнців на біженство не подає
-
Це на біженство
-
Це не так
-
Доброго вечора, напишіть в приват через якого міграційного консультанта ви подавались на гуманітарну, ми теж для себе її розглядаємо
-
Ви помиляєтесь. Є айтішники, які на просто так подалися, бо хотіли скоро, вже, і бала баба.. і мають. А ви кажете, поважні причини. …
-
Скорее всего рассмотреть другие провинции
-
Все на оф сайте есть. Выше дали ссылки 😉
-
Дуже швидко, десь тиждень. Весь процес у мене зайняв 34 дні, але я їм оперативно всю інформацію надавав, та робив другу евалюацію, тому було простіше.
-
Жалко, что не прошли. Тоже думала об этом программе...2 войны, первый с Донецка бежали, теперь из Украины... возвращаться точно не хочу, 3 раз мой мозг боюсь не выдержит. А в какую тогда сторону программ смотреть то в Онтарио, если English не очень, год стажа есть в большой компании, 40 +возраст, teer 4 это я так понимаю не очень.
-
В мене історія така, що я вже робила еволіюацію свого диплома в 2015 (також через WES). І цього року я їм написала, вони знайшли всю необхідну, я сплатила вартість їхніх послуг і вони поновили мені еволюцію, надіславши новий документ (тобто 2023 року). Але я переклади нові не робили Тобто переклади в мене ще з 2015 року і я можу їх надати. Як гадаєте, чи це підійде? Буду дуже вдячна за відповідь.