PR CUAET
-
Привіт, можливо хтось знає коли наступна знижка на матеріали селпіп ?
-
мабудь так. Але я не знаю другого лінку. Якщо у вас є вишліть будь ласка.
-
Зрозуміле діло. Я написала 10000 для прикладу. Звичайно, що про все потрібно говорити зі знаючими людьми .
-
Скоріш за все ви подались на visitor recordа не на візу
-
Ще раз віза коштує 100, я ж не знаю що ви там вказали і за що оплатили 229
-
І хто купив bundle, вам допомогло ? У мене все по 8, потрібно більше,це допоможе ?
-
У дітей є дійсні статуси в Канаді? Visitor records чи study permit ?
-
Як віза точно називається підкажіть будь ласка. Дітям видали нові паспорта, але тому що довго чекати на видачу срок дії паспорта та візи просрочився.
-
Трохи вище було опитування,там можете подивитись
-
Коли ми приїхали до Канади їм дали visitor record, але цей документ був дійсний до початку грудня. Ми написали супровідний лист , в якому вказали причину. Підкажіть куди зараз звернутися, щоб видали новий visitor record для дітей. Чи треба якийсь інший документ получати?
-
Доброго вечора.Підкажіть будь ласка чи є хто подався 19 січня 2024 року,і ще немає взагалі нічого.Дякую
-
Хто в Онтаріо з якими ви балам подавалися ?
-
Як подавати на VR, там буде питання відновити статус - відповісти так. І подаєте на новий VR.
-
с 30 октября
-
І платити за відновлення +новийVR
-
що треба зробити щоб відновити статус?
-
Вам в першу чергу потрібно відновити статус, на це дають 90 днів після закінчення. І подати на новий VR, а вже як отримаєте його тоді на візу якщо вона потрібна
-
Таж сама ситуація. Якщо щось дізнаєтесь поділіться будь ласка
-
Доставка диппоштою від 3 до 6 місяців. Буває і довше.
-
це на тій же стороні де робити і Visitor record? Я щось заплуталась, підкажіть треба робити visitor record чи якусь іншу візу яка коштує 100cad. після відновлення. Та я так розумію що треба заново подаватися і ті гроші 458cad згоріли?
12 Jan 2024, 17:45
382186/474652
6 days ago