Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    Вибачте але щодо документів, тут закріплених повідомлень 2, у тому числі останнє. А також немає у закріплених файлу щодо документів на PR
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Погано шукали, бо тут в чаті уже бпгато раз викладали. люди не лінуйтеся хоча б закріплені повідомлення подивитися
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Їхати в Альберту
    1 Reply Last reply
    0
  • t5469411825T Offline
    t5469411825T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Жалко, что не прошли. Тоже думала об этом программе...2 войны, первый с Донецка бежали, теперь из Украины... возвращаться точно не хочу, 3 раз мой мозг боюсь не выдержит. А в какую тогда сторону программ смотреть то в Онтарио, если English не очень, год стажа есть в большой компании, 40 +возраст, teer 4 это я так понимаю не очень.
    1 Reply Last reply
    0
  • t408049613T Offline
    t408049613T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    В мене історія така, що я вже робила еволіюацію свого диплома в 2015 (також через WES). І цього року я їм написала, вони знайшли всю необхідну, я сплатила вартість їхніх послуг і вони поновили мені еволюцію, надіславши новий документ (тобто 2023 року). Але я переклади нові не робили Тобто переклади в мене ще з 2015 року і я можу їх надати. Як гадаєте, чи це підійде? Буду дуже вдячна за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t526775186T Offline
    t526775186T Offline
    Mayor Of Marseille
    wrote on last edited by
    Через партнер_ку/ чоловіка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    федеральний етап потрібно завантажити та відкрити за допомогою adobe acrobat
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    1) номiнацiя: www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-alberta-opportunity-stream-checklist.pdf 2) федеральний етап: www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5690e.pdf
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    По AOS
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    для кожної програми різний список
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    на номінацію за якою програмою?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    Перепрошую, ще виникло питання, чи може хтось будьласка переслати перелік абсолютно УСІХ, документів, які потреьуютьсч для номінації, та PR. Бо дивився і відео, і в інтернеті, не можу чітко зфоомолювати файл, для потенційних документів
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    я маю на увазі ще 4 роки,не шукайте зради там,де її немає
    1 Reply Last reply
    0
  • t704865791T Offline
    t704865791T Offline
    Kreativchik
    wrote on last edited by
    З 2014 не рахується?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    Тобто як я зрозумів, то головне за ці 3 роки CUAET, податися на PR, там отримати AOR, для подачі на BOWP, щоб продовжити свій статус, та чекати рішення PR, так?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    не дай Бог війна 4 роки😭. тоді зрозуміло за що такі гроші беруть,бо 80 сторінок це таки дуже багато роботи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Зараз щоб пройти треба магіста, бути молодше 30, англійська на 9тки мінімум, досвід роботи в Канаді фул-тайм хоча б рік, мінімум 3 роки професійного досвіду за кордоном і всеодно не вистарчає (треба ще більше Кнаадського досвіду, KVSF абофранцузбку)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ця програма дійсно набагато більш субєктивна ніж економічні програми. Моя остання подача мала 80 сторінок пакет документів, і десь 7-8 сторінок пояснення. Пояснення ми будуємо як court аrgument. Там справа не тільки в сльозливості, a в презентації фактів так щоб гарно перегукувалися з судовою практикою, бо саме під H&C considerations ' дуже багато потім федеральних позовів в який "відвойовуємо" файли з IRCC. Тому в таких подачах кваліфікований спеціаліст на вагу золота. Але в загальному всеодно є обєктивні речі які прописані і в програмі, і в судових прецендентах. Тому ситуація яку ви описали prima facie не підходить під цю програму. Проте наприклад та сама ситуація через 3 роки може виглядати інакше (бо є звязок з Канадою, наприклад дитина в хайскул 3 роки і тд, є робота податки волонтерство відгуки організацій і тд і тп, дійсно немає куди повертатися, війна вже 4+ роки, ворк перміт закінчується, і нема можливості отримати ПР через обєктивні причини, і тд і тп). Тоді з цього вже можна збудувати сильний кейс.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    На жаль люди дійсно деякі попроходили хто не мав би за умовами програми. На жаль не тому що мені шкода, я навпаки за те щоб всім Українцям ПР дали. На жаль через те що це дало поштовх маркетингу цієї програми як "срібної кулі" джля КУАЕТівців. Люди які це рекламували брали 5-10 тис за заявку, і прекрасно знали що це рулетка, і гра на випередки. Хто встиг - тому повещло ...
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    не підходить, але дають,якщо консультант напише сльозливе пояснення, бо людям, чий дім разбомбили і знаходиться в окупації, справді немає куди повертатися
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags