PR CUAET
-
А как и где получить такой отказ?Спасибо
-
Всем привет ! Кто то может в двух словах обьяснить почему кредит рейты падают а цены на кондо не то что не выросли а упали в цене ? Есть какое то логическое обьяснение этому ? Спасибо !
-
Там майже трьох-рівнева перевірка на кожному з етапів
-
Ви ж там 4 питання мали створити захисті + там ще була система з паролів -+ вам перший пароль приходить на , email
-
Всі документи перекладала у Укр перекладача з афідевітом(печаткою). Довідку з дії в тому числі.
-
у вас сейчас не стандартная ситуация и от ваших ответов зависит шанс того, критично ли для вас смерть главного аппликанта и надо реально попотеть, чтобы шансы увеличить, мало критично и достаточно пару движений совершить или можно вообще расслабиться
-
Я щойно створила обліковий запис, та збиралася оформити заявку. Але нажаль запитує Персональний Код. Який знаходиться в обліковому запису. Де його знайти уяви не маю
-
Я робив в дома біля стіни ..чи пройде подивимося . Хтось писав проходило ..головне білий фон без тіней . А якщо все чітко - то у вашому кабінеті коли там де треба загрузити фото - буде знак питання - там все пише ....
-
Шукайте фото вашого консульства
-
Добрий вечір, можливо хтось знає? Мій родич подав заявку, на те, щоб хотів подаватися на PR. У родича продовжений паспорт. Ми почули від однієї людини, що з продовженим паспортом відмовляють в PR. Так це чи ні?
-
Дякую вам- ворк перміт на черзі!
-
Вітаю. @OstapBosak Підкажіть будь-ласка, чи можна змінити статус з інлендера на аутлендера, яким чином? Дякую
-
Вы про этот код?
-
Я про wp. Якщо паспорт - тоді на сторінці консульства шукайте .( Ви не уточнили , я думав wp😁
-
Благодарю за ответ
-
Якщо я правильно розумію то вам запитує код який формується через Google authenticator
-
Вибачте за уточнення: це фото на продовження паспорту, вірно? тому що заплуталась вкрай у групах.
-
Подавалась 11 грудня. Вам приходив AOR?
-
Можливо ви зробили помилку при подачі заявки? Перевірте свій кабінет, чи не наплутали ви самі з фаміліями
-
Я чекала на паспорт 4,5 місяці. Торонто. Написала їм листа. Мені відповіли, що я маю право замовити доставку паспорту через DHL
12 Jan 2024, 17:45
382290/463439
29 minutes ago