PR CUAET
-
Треба напевно робити паспорт за пів року до закінчення, щоб не бути в такій ситуації знову. Бо тут все ну дуже повільно працює. Дитина десь 4 місяці була без хелсі карти.
-
Я консультувалась з консультантом пів місяці назад. Порахувала для себе з гос.пошлиною на мене, чоловіка та дитину 10500$.
-
Паспорт робити за рік мінімум
-
Яке місто? В Калгарі хіба коливаються, а не падають
-
Подавався на продовження ВП, нарешті отримав його Підкажіть що потрібно зробити/оновити після отримання нового ВП Повідомити роботодавця і оновити SIN? Ще щось?
-
Я знаю, что обязательно надо сообщать о любых изменениях.
-
Доброго вечора,підкажіть будь -ласка, можливо хтось зіткнувся з проблемою чи знає ,якщо не підтвердили досвід роботи в Україні для отримання сертифіката по спеціальності та отримали листа з проханням призупинити діяльність.Як діяти в такій ситуації ? Дякую за відповідь. @prcuaetua @OstapBosak
-
Добрий вечір! Порекомендуйте де в Калгарі можна зробити довіреність на українській мові та зробити апостиль? Дякую!
-
Ще один нюанс - на моєму ВП пише Location: Unknown а у дружини Location: Montreal Хоча я працюю в Монреалі а дружина зараз не працює Це на щось впливає? (На старих ВП було Unknown в обох)
-
Доброго вечора. Хто робив продовження дитячого паспорту? Чи питають якісь документи, де ви проживаєте, підтвердження адреси, тощо?