PR CUAET
-
Не были в Манитобе или Виннипеге только?
-
Сколько ждали на ответ о том что одобрено ?
-
Доброго вечора. Хто робив продовження дитячого паспорту? Чи питають якісь документи, де ви проживаєте, підтвердження адреси, тощо?
-
На гражданство нужен clb4
-
(Переслано ) после вп Спочатку потрібно оновити сін номер в Service Canada онлайн або прийти в їхній офіс. www.canada.ca/en/employment-social-development/services/my-account.html Оновити сін в банку, на роботі, health insurance, CRA.
-
нет. это просто адрес из анкеты подтянуло
-
Неправда.
-
подавались ще в березні (коли було безкоштовно), апрув прийшов аж в кінці листопада, самі вп отримали лише вчора
-
Коли відкриєте бажано cтворити, бо без нього не зручно буде .але можливо. Сама реєстрація корпорацїї через BC Service , там у вас буде BC registry
-
Це вже прогрес. Спочатку просто при вході на сайт видавало помилку. Будемо сподіватися, що скоро все полагодять.
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, як отримати довідку про несудимість з Туреччини? Скільки часу діє? Дякую
-
Вітаю. Моя дружина орендує приміщення та займається манікюром і має ліцензію від місцевого муніципалітету в Британській Колумбії. Чи потрібно їй реєструвати business number в CRA чи тільки можна зробити це в BC Service?
-
Вони надсилають з дввочим прізвищем, так як ви закінчували та здобували освіту з тим прізвищем! При подачі подайте разом з документами свідоцтво про шлюб, де вказано той факт, шо ви змінили прізвище ☺️
-
Добрый вечер. Возник вопрос: можно ли сделать визаран на границе с Америкой (фактически не пересекая саму границу Америки) чтобы аннулировать TRP? Или обязательно надо вылететь и влететь обратно?
-
Ви могли податись на паспорт раніше, але спробуйте зараз, може ще встигнете. Вже багато разів про це писали. По ЗУ у вас на руках може бути 2 закордонні паспорти. У мого сина паспорт закінчується в березні 2025, новий отримали в червні 2024, за 2 тижні до 18 річчя. Але здається писали що головне подати документи до 18 річчя, коли ще не потрібен резерв+. Не впевнена але читайте закон. Якщо нічого не зміниться
-
Всім привіт:) Таке питання: подаю дитину на продовження візитор рекорд. Тут питають, чи здавала вона відбитки. Коли ми лише заїжджали, три роки тому, то не здавала, а от коли подавались на піар, тоді так, здавала. Чи підходить відповідь - так?
-
тобто ви зараз хочет sole proprietorship відкрити ? Ви хочете йому ім'я зареєструвати
-
Доброго вечора. Для українців скоро скасують можливість ходити на безкоштовні мовні курси. Чи є курси онлайн,але не дуже дорогі?
-
Так розумію що потрібно тут зареєструватися як новий бізнес? Бізнес ліцензію від міського муніципалітету вже отримали
-
У мене є досвід, тільки завершила цей процес) Якщо будуть питання, пишіть у особисті повідомлення.
12 Jan 2024, 17:45
382362/465174
2 minutes ago