PR CUAET
-
подавались ще в березні (коли було безкоштовно), апрув прийшов аж в кінці листопада, самі вп отримали лише вчора
-
Коли відкриєте бажано cтворити, бо без нього не зручно буде .але можливо. Сама реєстрація корпорацїї через BC Service , там у вас буде BC registry
-
Вони надсилають з дввочим прізвищем, так як ви закінчували та здобували освіту з тим прізвищем! При подачі подайте разом з документами свідоцтво про шлюб, де вказано той факт, шо ви змінили прізвище ☺️
-
Ви могли податись на паспорт раніше, але спробуйте зараз, може ще встигнете. Вже багато разів про це писали. По ЗУ у вас на руках може бути 2 закордонні паспорти. У мого сина паспорт закінчується в березні 2025, новий отримали в червні 2024, за 2 тижні до 18 річчя. Але здається писали що головне подати документи до 18 річчя, коли ще не потрібен резерв+. Не впевнена але читайте закон. Якщо нічого не зміниться
-
тобто ви зараз хочет sole proprietorship відкрити ? Ви хочете йому ім'я зареєструвати
-
Доброго вечора. Для українців скоро скасують можливість ходити на безкоштовні мовні курси. Чи є курси онлайн,але не дуже дорогі?
-
До 30 тис можна так бути..просто з ліцензію муніципальною.
-
Якщо ви хочете дати ім'я бізнесу то так треба реєструвати ім'я . Якщо просто Фіо то можна отримати Business Number через BRO.
-
Привіт Підкажіть будь ласка, чи існує жива черга в консульстві Едмотона?