PR CUAET
-
не дай Бог війна 4 роки😭. тоді зрозуміло за що такі гроші беруть,бо 80 сторінок це таки дуже багато роботи
-
-
Ця програма дійсно набагато більш субєктивна ніж економічні програми. Моя остання подача мала 80 сторінок пакет документів, і десь 7-8 сторінок пояснення. Пояснення ми будуємо як court аrgument. Там справа не тільки в сльозливості, a в презентації фактів так щоб гарно перегукувалися з судовою практикою, бо саме під H&C considerations ' дуже багато потім федеральних позовів в який "відвойовуємо" файли з IRCC. Тому в таких подачах кваліфікований спеціаліст на вагу золота. Але в загальному всеодно є обєктивні речі які прописані і в програмі, і в судових прецендентах. Тому ситуація яку ви описали prima facie не підходить під цю програму. Проте наприклад та сама ситуація через 3 роки може виглядати інакше (бо є звязок з Канадою, наприклад дитина в хайскул 3 роки і тд, є робота податки волонтерство відгуки організацій і тд і тп, дійсно немає куди повертатися, війна вже 4+ роки, ворк перміт закінчується, і нема можливості отримати ПР через обєктивні причини, і тд і тп). Тоді з цього вже можна збудувати сильний кейс.
-
На жаль люди дійсно деякі попроходили хто не мав би за умовами програми. На жаль не тому що мені шкода, я навпаки за те щоб всім Українцям ПР дали. На жаль через те що це дало поштовх маркетингу цієї програми як "срібної кулі" джля КУАЕТівців. Люди які це рекламували брали 5-10 тис за заявку, і прекрасно знали що це рулетка, і гра на випередки. Хто встиг - тому повещло ...
-
не підходить, але дають,якщо консультант напише сльозливе пояснення, бо людям, чий дім разбомбили і знаходиться в окупації, справді немає куди повертатися
-
Ні тим ні іншим вона в більшості не підходить. Wt програма в першу чергу для тих хто не може отрмати ПР (напркилад через inadmissibility через хворобу або кримінал). Також в деяких випадках, коли привязка до Канади ектремально перевищує привязку до будь якої іншої країни (ми говоримо про людей які в Канаді 5+ років зо ча б і не мають жодного живого родича чи нерухомості чи будь яких звязків більше ніде в світі, і бажано щоб вони були 60+ і не мали можливостей для існування будь де інше в світі).
-
Ця інформація була дуууже роздута. Офіційні дані які нам (спілка Українських RCIC) прийшли на запит про інформацію в травні показали такі дані: За весь 2022гий - меньше 200 позитивних рішень по гуманітарці для Українців За 2023 - десь 300 до травня, але квітень s травень пішов різкий спад (по 50% в мінус по кількості позитивних рішень).
-
у чоловіка 2 міс
-
і я кажу,що це програма не для всіх
-
Подавати можна хоть зразу. Гуманітарка не з бухти-баранхти. Її дуже сильно "продавали" деякі консультанти. На жаль для більшості Українців вона не підходить, але (також на жаль) перший час багато людей "проскочило". Проте цього року лавочку трошки прикрили, і зараз відмови приходять вже масово. Інколи буквально за 1-2 тижні.
-
Чи може хтось поділитися контактами перевіреного сертифікований перекладача у Канаді з італійської?
-
А, ясно. Ну всеодно мова йшла не про те. А про те що в чек-листі програми вказано надсилати всі дипломи що єі з перекладами, а не лише висновок WES. Вони не завжди до того прискіпуються, але одному учаснику цієї групи вже приходив запит щоб додати недавно.
-
Добрий день! Поділіться, будь ласка, досвідом, як ви перекладали довідки про несудимість з інших країн (у мене з Італії). Яка процедура взагалі? Дякую