PR CUAET
-
Едмонтон
-
Залежить від програми. Частіше за все - з 18-річчя
-
User Diana has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
О дякую!!
-
Наберите на ютюбе рынок кондо в Торонто, там только ленивый не рассказывал почему так.
-
Ось відповідь на це запитання від пана Остапа: t.me/prcuaet/1783/58669
-
Дякую! В повідомленні було сказано підтвердити лист за 30 днів тому буду ще перевіряти за 20 днів теж
-
Для отримання громадянство треба прожить 1095 днів з пр якщо до отримання пр вы знаходились тимчасово в Канаді вам зарахується термін перебування 1:2 максимально 1 рік.
-
Сьогодні зранку прийшов портал2. 5 листопада 2023 - подача 14 серпня 2024 - Ележибиліті 9 січня 2025 - портал1 13 січня 2025 - портал2
-
Підтвердження запису приходить за 20, 7, 3 дні до візиту. Приходить окремий лист і тоді підтверджуєте. А так ваш активний запис просто знаходиться в особистому кабінеті.
-
А це у всіх зараз, що ніякі посилання на онлайн довідку про несудимість на сайті МВС не працюють? Чи то я не туди намагаюсь зайти…
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Добрий день. Сподіваюся що тут не тільки про школи і вищі навчальні заклади говорять. В мене питання про садочки, як вони як до діток відносяться, чи подобається дітям, яке ві'загалі враження у вас як у батьків?
-
Напишіть нам, допоможемо зробити довідку
-
так не відкриваєтся
-
Доброго дня. Паспорт дитини (13 р.) вже прибув до Оттави. Але ми в Нью Брансвіку. Сказали, що треба летіти з дитиною. Я тільки почала працювати на новій роботі, прям зараз не можу полетіти. А 08 лютого паспорт та всі документи закінчуються. Можна подати на новий Візітор дитину без паспорту з Letter of Explanation, що на паспорт чекаємо?Дошлю його пізніше, як отримаємо. Якщо ми маємо страхівку від Блу Кросс вона заміняє Health/Medicare card? Так зрозуміла, що його не можна продовжити без нового візітор рекордс. Дякую!
-
Дякую спробую
-
Якщо паспорт уже прибув до дип.установи, то напишіть їм листа, вони можуть вислати вам на елетронку скани вашого паспорту. Все рівно подаватися на документи будете онлайн. А потім заберете коли зможете паспорт.
-
За останні 10 років, з усіх країн, де ви проживали 6 міс і більше.
-
User Алексей Андреевич has been kicked from the chat because this user is in spam list
12 Jan 2024, 17:45
Post 382462 of 398582
about a minute ago